PHILIPS HUE BRIDGE - központi egység

Cikkszám
66554563
  • Okos, otthontól távoli vezérlés
  • Otthonautomatizálás
  • Kényelmes, vezeték nélküli szabályozás
  • Egyedi és különleges hangulatvilágítás
  • Fénydekoráció több mint 16 millió színnel
  • Szinkronizálás 
A termék nem kapható.

Termékleírás

A Philips Hue egy személyes vezeték nélküli világításrendszer, amelyet a való élet alapján terveztek és bármi lehetséges vele. A ragyogó és energiatakarékos LED kombinálva az intuitív technológiával. A lámpák, a Bridge és az okos eszközök együtt örökre megváltoztatják a fénnyel kapcsolatos élményeket és irányítási módszereket. 

A Philips Hue telepítése egyszerű, vezérléséhez egy Starter Kit indulókészletre vagy egy külön megvásárolható Philips Hue Bridge-re van szükség, valamint a Philips Hue alkalmazás telepítésére egy okoseszközön. 

A Bridge a Philips Hue rendszerének a szíve, mely összeköti az okos eszközt a Philips Hue fényforrásokkal és lámpákkal. Max. 50 Philips Hue fényforrás és kiegészítő csatlakoztatható egy Bridge-hez. Routeren keresztül WiFi-re csatlakoztatva a rendszer az internet segítségével további funkciókkal is rendelkezik, mint például a távvezérlés és egyéb intelligens szolgáltatások. A Bridge-et tartalmazza minden Philips Hue kezdőcsomag, de megvásárolható külön is az egyedi Hue rendszer kialakításához.

Az okos és energiatakarékos LED-fények életre keltik a Philips Hue-t. Ragyogó és gyönyörű fénnyel világítják meg a mindennapi tevékenységeket, a különleges pillanatokat és a lebilincselő élményeket. Praktikusak: szabályozhatók, felvillannak, lüktetnek. Elérhetők különböző formákban, méretekben és típusokban, minden otthon számára.

A Philips Hue rendszere bármilyen eszközről és bárhonnan irányítható. A fényerő és a színek kiválasztása, időzítők beállítása és számos egyéb funkció aktiválása a Philips Hue alkalmazással a legegyszerűbb. Még csak otthon sem kell lenni a fények vezérléséhez.

A MyHue egy online interface, ami a világ bármely pontjáról összeköti a felhasználót az otthonával. De ha épp otthon van, viszont nincs kéznél a telefon vagy táblagép, akkor egyéb intelligens kapcsoló és vezérlő is rendelkezésére áll ahhoz, hogy az adott pillanathoz igazítsa a fényeket.

A Philips Hue a ZigBee LightLink-en alapul, egy alacsony áramfelvételű, biztonságos és megbízható technológián, aminek segítségével irányíthatók a fények. A rendszert folyamatosan fejlesztik és bővítik, hogy még hasznosabb legyen. A rendszer és a lámpák szoftver és firmware frissítései vezeték nélkül, közvetlenül végezhetők.

A Philips Hue segítségével a hálószobától a kertig bárhol irányítható a világítás. Automatizálhatók a fények, hogy úgy tűnjön, vannak otthon, miközben nem. A geofencing technológia segítségével a fények üdvözlik a felhasználót, amikor az hazaér vagy automatikusan lekapcsolnak, mikor elmegy. A rendszer lényege, hogy kényelmesebbé teszi az életet és nyugalmat hoz okos és egyszerű megoldásokkal.

A Philips Hue reggel erősödő fénnyel ébreszt, de segít a feltöltődésben, olvasásban, koncentrálásban és pihenésben is. Az applikáció segítségével beállítható a megfelelő hangulat bármilyen pillanatra a gyönyörű, természetes fehér fénnyel, továbbá lehetőség van bármely árnyalat beállításához a hideg, energizáló nappali fénytől a pihentető, lágy melegfehér fényig.

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

Specifikációk

EAN
2066554563000 8718696511800
hossz (cm)
8,8
súly (kg)
0,28
szélesség (cm)
8,8
csatlakoztatható fényforrások száma
50
magasság (cm)
2,6
kötelező jótállás (év)
1
tartozékok
1 db Bridge, 1 db Ethernet hálózati kábel, 1 db hálózati adapter
Termék típusa
központi egység
Márka
PHILIPS HUE
Termékcsalád
BRIDGE

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező