Falburkoló panel és tábla

Megtekintés Rács Lista

1-9/115 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/115 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

FALBURKOLÓ PANEL ÉS TÁBLA

A belsőépítészet eszköztára rengeteget változott az elmúlt években; új kreatív megoldások honosodtak meg vagy épp a korábbi évtizedek megoldásai újultak meg. A falburkoló panelek és táblák használata egyáltalán nem újkeletű dolog, hiszen nagyon régóta használunk különböző melegburkolatokat a falfelületeken, a mostani stílusok azonban mindenképpen újszerűek, a kor szellemének megfelelők.

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában különböző falburkoló paneleket és táblákat találunk, amelyek közül könnyedén kiválaszthatjuk az ízlésünknek leginkább megfelelőt. Nem túlzás azt állítani, hogy minden belsőépítészeti stílushoz megtalálhatjuk a számunkra megfelelő terméket, hiszen a paletta rendkívül széles. Különböző mintázattal, színnek és textúrával rendelkező burkolatokkal találkozunk, így könnyedén kiválaszthatjuk az igényeinknek, illetve az ízlésünknek leginkább megfelelő burkolatokat.

A falburkoló panel és tábla kínálat zömét olyan termékek teszik ki, amelyek a fa természetes mintázatának köszönhetik a népszerűségüket. Találkozhatunk valódi fából és műfából készült változatokkal is, igényeink szerint választhatunk közülük. Fontos megjegyezni, hogy, a laminált padlókhoz hasonlóan, a falburkoló panelek és táblák esetében is hatalmas fejlődés volt tapasztalható, így a korszerű termékek gyakorlatilag megszólalásig hasonlítanak az eredeti fához.

Nem vonható kétségbe, hogy a faanyagok használata igencsak gyakori elem a korszerű belsőépítészetben. Számos oka van, amiért előnyben részesítjük ezt a természetes anyagot. A legfőbb ok épp maga a természetesség; sokan törekszünk arra, hogy természetes vagy természetazonos anyagokkal vegyük körül magunkat az otthonunkban, így melegebb és barátságosabb környezetet teremthetünk önmagunk, illetve a családunk számára. A fa melegséget áraszt magából, az ilyen elemekkel díszített otthonok egyszerűen barátságosabbak és bensőségesebbek.

A faanyagok különböző fizikai tulajdonságokkal is rendelkeznek, ezért ezekről is szót kell ejteni az esztétikai szempontok mellett is. Habár a falburkoló panelekre és a táblákra elsősorban dizájnelemként tekintünk, helyesen, meg kell említeni azt is, hogy a hő- és hangszigetelésben is szerephez jutnak. Túlzás lenne azt állítani, hogy a panelek és táblák hőszigetelő tulajdonsága nagymértékű megtakarítást jelent a fűtési költségek csökkentése során, ám a „sok kicsi sokra megy” elv alapján bátran kijelenthető, hogy ezek a dekorációs megoldások hőszigetelési feladatokat is ellátnak. Emellett segítséget jelentenek a zajcsökkentésben, legyen szó akár az utcafront vagy a szomszéd lakás felől érkező zajokról…

Fontos megemlíteni, hogy igényes megjelenésüknek, illetve sokszínű textúrájuknak köszönhetően: gyakorlatilag bármely helyiség esetén kiváló dekorációs elemként funkcionálhatnak, legyen szó akár a nappaliról, a hálószobáról vagy akár egy irodahelyiségről. A panelek rendszerint nútféderrendszerrel rendelkeznek, aminek köszönhetően egyszerűen telepíthetők. A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában különböző falburkoló paneleket és táblákat találunk, így nincs nehéz dolgunk, ha a számunkra tökéletes terméket keressük.