Falburkoló és díszburkolat

Megtekintés Rács Lista

19-27/208 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

19-27/208 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

FALBURKOLÓ ÉS DÍSZBURKOLAT

A modern belsőépítészet gyakran olyan megoldásokhoz nyúl, amelyek néhány évtizede még nem is léteztek, vagy épp léteztek, de most új köntösben tértek vissza. Ha unalmasnak találjuk a festett falfelületeket és a tapétákat, kísérletezhetünk valami egészen mással. Bemutatjuk a különböző falburkolatokat és díszburkolatokat, amelyek segítségével egyedi megjelenést biztosíthatunk az otthonunk számára.

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában különböző falburkolatokat találunk, amelyek közül könnyedén kiválaszthatjuk az ízlésünknek leginkább megfelelőt. Különböző mintázattal, színnel és textúrával rendelkező burkolatok kapnak helyet a kínálatban, így nem túlzás azt állítani, hogy belsőépítészeti stílustól függetlenül találhatunk az igényeinknek megfelelő díszburkolatot…

Napjainkban kifejezetten népszerűek azok a falburkoló panelek, amelyek a természetes fa látszatát keltik. Egyre többször törekszünk arra, hogy a természetesség megjelenését erősítsük az otthonunkban, ennek kiváló eszközét jelentik a fából készült, illetve a természetes fa látszatát keltő panelek. A fa melegséget áraszt magából, az ilyen elemekkel díszített otthonok egyszerűen barátságosabbak. Sokan úgy gondolják, minél több természetes anyaggal veszik körül magukat a lakásban, annál jobb lesz a közérzetük. Persze a fa nem csupán esztétikai tulajdonságokkal bír… Az ilyen falburkoló panelek kiváló hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek, ennek köszönhetően képesek hozzájárulni a lakás hőszigeteléséhez. Sőt, zajszigetelőként is megállják a helyüket, ezért kiváló ötlet lehet az utcafront burkolása. Mivel a minőségi falburkoló panelek rendkívül igényes megjelenéssel rendelkeznek, ezért nagyszerűen megállják a helyüket a nappalikban, a hálószobákban és egyéb helyiségekben is. A panelek, a nútféderrendszernek köszönhetően, egyszerűen telepíthetők. Mindenképpen érdemes színazonos kiegészítőket, illetve szegőléceket választani hozzájuk. Természetesen a gyártók gondoskodnak arról, hogy megtalálhassuk a kiszemelt panelekhez megfelelő szegőléceket.

Természetesen szót kell ejteni a falburkolatok talán legklasszikusabb tagjáról, a lambériáról is. Ezek a termékek rendszerint csiszolt felülettel egyenértékű, nútféderes csatlakozású burkolóanyagok. Sokoldalú felhasználást tesznek lehetővé. Némi kreativitással könnyedén megtalálhatjuk azokat a belsőépítészeti megoldásokat, amelyeket a lambéria még szebbé és még igényesebbé varázsolhat. Gyakran alkalmazzuk őket mennyezeti burkolatként is. Érdemes tudni, hogy a felülete festhető, pácolható, lakkozható, de beépítését követően védelme mindenképpen javasolt, ezzel biztosíthatjuk a burkolat védelmét, illetve a hosszú élettartamot.

A mennyezeti burkolólapok között olyan megoldásokat találunk, amelyekkel egészen különlegessé tehetjük az otthonunkat. A mennyezeti burkolólap nem igényel bonyolult alépítményt, nagy előnye a gyors és egyszerű, tiszta ragasztás. Gyors munkát végezhetünk, aminek eredményeképpen csodálatos végeredményben gyönyörködhetünk.

Ismerjük meg a BAUHAUS szakáruházak és webshop falburkoló- és díszburkolat-kínálatát, és válasszuk az igényeinknek és ízlésünknek megfelelő termékeket!