grohe sense

Előzze meg a Grohe Sense és Sense Guard vízbiztonsági rendszerével otthonában a vízkárokat!

Tudta, hogy a háztartások több, mint felét érte már vízkár? Ez az egyik leggyakoribb és egyben legköltségesebb káresemény a Grohe Sense és Sense Guard vízbiztonsági rendszerével most az Ön háztartásában is megelőzhetővé válik!

A rendszer két részből áll, melyek külön-külön is alkalmazhatóak, együtt viszont még hatékonyabbak!

A Grohe Sense egy intelligens vízérzékelő eszköz, mely WiFi-n keresztük csatlakozik az Ön okostelefonjához, amelyre ingyenesen letölthető a Grohe Ondus alkalmazása (Android és iOS operációs rendszerekre). A Grohe Sense jelzést küld a telefonjára, amennyiben alulról víz éri, vagy a páratartalom az előzetesen beállított szint fölé emelkedik. Amennyiben Grohe Sense Guard központi egység is beépítésre került, úgy jelzést ad a Sense Guard központi egységnek a vízellátás azonnali elzárására.

Grohe Sense érzékelőt érdemes elhelyezni az elöntésnek kitett helyekre, így például a mosógép, mosogatógép alá, vagy akár a pincébe. Illetve olyan helyekre is, ahol a megnövekedett páratartalom jelenthet problémát (penészedés). A Grohe Sense érzékelő egyszerűen beüzemelhető a dobozban található útmutató alapján, nem szükséges hozzá szakembert hívni.

A Grohe Sense Guard központi egységet vízvezetékszerelőnek kell beszerelnie a épületbe belépő fő vízvezetékre. A Grohe Sense Guard érzékeli a vízhálózatban lévő nyomást, illetve a fogyasztást is. Jelzi a mikroszivárgásokat, így még időben kijavíthatók a szivárgást okozó hibák. Csőtörtés esetén pedig automatikusan lezárja a vízellátást, megelőzve az elárasztást. WiFi-n keresztül kommunikál a Sense Guard érzékelőkkel, illetve a Grohe Ondus alkalmazáson keresztül az Ön okostelefonjával. Beállítható maximális napi vízfogyasztási érték, mely felett lezárja a vízhálózatot, de jelez például fagyveszély esetén is, sőt a napi vízfogyasztási szokásairól is kimutatást készít.

Összességében a Grohe Sense és Sense Guard gondoskodik arról, hogy megelőzze a vízkárokat az Ön otthonában akkor is, ha Ön éppen távol van. Ráadásul az Ondus alkalmazáson keresztül Ön kontrollálhatja az otthoni vízhálózatot.

A keresés nem hozott eredményt.

Card logos