Fürdő-Konyha automatizálás

Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

FÜRDŐ-KONYHA AUTOMATIZÁLÁS

Amióta a technikai fejlődés útjára léptünk, folyamatosan arra törekszünk, hogy kényelmesebbé tegyük a mindennapjainkat. Ennek az eszközét jelentik a fürdő- és konyhaautomatizálási megoldások is.

Néha csak egy-egy pillanaton vagy mozdulaton múlik, hogy egy cselekvést kényelmesnek vagy inkább kellemetlennek érzünk. Sőt, az automatizálási megoldások gyakran a higiénikus és biztonságos használatot is segítik. Érintés nélkül nincsenek szappanfoltok, nincs érintkezés a baktériumoktól hemzsegő felületekkel…

A fürdőszoba-automatizálás elterjedt eszközei az infravörös érzékelővel ellátott csaptelepek. A gyártók ezeket a csaptelepeket magas minőségű anyaghasználattal készítik annak érdekében, hogy a várható élettartamuk kifejezetten hosszú legyen. Rendszerint megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak. Minden esetben minőségi csatlakozótömlőkkel rendelkeznek, így nem kell attól tartani, hogy netalán vízszivárgás jelentkezik az illesztéseknél. Az ilyen minőségi csaptelepek általában visszafolyásgátlóval, illetve mágnesszeleppel vannak ellátva. Ahogyan más csaptelepek esetében megszokhattuk, természetesen az infravörös érzékelővel ellátott termékek rendelkeznek szennyfogó szűrővel, ami a vezetékes vízben keringő szennyeződéseket, rozsdamaradványokat, homokszemeket igyekszik felfogni, így biztosak lehetünk abban, hogy nem kerül a vizespoharunkba szilárd szennyeződés. A fejlett készülékek gyakran különböző programokkal rendelkeznek; automatikus öblítés, termikus fertőtlenítés, tisztítás üzemmód és további funkciók állíthatók be.

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában található fürdő- és konyhaautomatizálási megoldások kényelmesebbé és biztonságosabbá varázsolják az otthonunkat. Éljünk a lehetőséggel!