MERBENIT HT50 - szerelőragasztó (290ml)

Cikkszám
66664541
  • Egykomponensű
  • Korrigálható
  • Rázkódás- és rezgésálló
  • Rendkívül időjárásálló
  • Minimális a zsugorodása
  • Oldószer-, izocianát- és szilikonmentes
3 390 Ft/db 11 690 Ft/L

Szállítás várhatóan 3-8 munkanapon belül. Rakodást nem tartalmaz.

Áruházi átvétel

Termékleírás

A Merbenit HT50 egy új fejlesztésű, rugalmas szerelési ragasztó, különösen nagy kezdeti szilárdsággal, gyors kikeményedéssel, kiváló mechanikai tulajdonságokkal. Gyorskötésű, hosszútávon is rugalmas, nedvességre keményedő, egykomponensű, MS hibrid polimerbázisú ragasztó- és tömítőanyag.

A Merbenit HT50 használható minden olyan területen, ahol az általában használt, egykomponensű ragasztókénál gyorsabb kötésre és magas kezdeti szilárdságra van szükség.

Felhasználási lehetőségek: táblák, lécek, profilok, merevítések, tartószerkezetek, vasalatok, lapok, lemezek, dobozok, kabinok, burkolatok, szendvicspanelek, tartályok, felépítmények, konténerek, ablakpárkányok, könyöklők, szegélyburkolók, élvédők rugalmas ragasztásához.

Alkalmazási területek: fémipar, gépipar, készülék- és berendezésgyártás, felépítmény- és konténergyártás, elektromos és műanyag szerkezet gyártás, karosszériamunkák, autó- és járműipar, vagon- és tartálygyártás.

Repedések- és hézagok áthidalására is alkalmas. Kiegyenlíti a hőtágulásból és a belső anyagfeszültségekből eredő mozgásokat. 

Rendkívül jó a tapadása különböző felületeken, primer nélkül is. Nedves felületeken is alkalmazható, szinte szagtalan, festhető (nedves a nedvesre eljárással is). Csiszolható és lakkozható.

Por- és thermolakkozás esetén rövid időn keresztül +200 °C fokig hőálló. Állékony (tixotróp) 40 mm hézagszélességig. Rugalmasságát hosszútávon megtartja -40 °C és +90 °C között. Rendkívül nagy mechanikai szilárdságú.

Kikeményedése nagyon gyors, tömítőképessége kiváló. A felületeket nem korrodálja, véd a korrózióval szemben.

Nagy az ellenállóképessége vízzel, sós vízzel, alifás oldószerekkel, olajokkal, zsírokkal, híg szervetlen savakkal és lúgokkal szemben.

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

További ajánlataink

Specifikációk

EAN
2066664541004 7610239204006
súly (kg)
0,29
színe
fehér
kiszerelés (ml)
290
bőrösödési idő (perc)
7
hőállóság (°C)
-40-+90
Termék típusa
ragasztó
Márka
MERBENIT
Termékjellemző
bázis anyaga - polimer
Termékcsalád
HT50

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező