MERBENIT HT50 - szerelőragasztó (290ml)

Cikkszám
29829477
  • Egykomponensű
  • Korrigálható
  • Rázkódás- és rezgésálló
  • Rendkívül időjárásálló
  • Minimális a zsugorodása
  • Oldószer-, izocianát- és szilikonmentes
 
Szállítási információ
A kosár paramétereinek megfelelő szállítási, vagy helyszíni átvételi módok és idők a fizetési oldalon találhatók.
4 590 Ft/db
 
  Készlet Szállítás Helyszíni átvétel Szakáruházban
Központi raktár - Csepel BSZL 24
Szakáruház Szigetszentmiklós 24
Szakáruház Maglód 24
Szakáruház Dunakeszi 18

A Merbenit HT50 egy új fejlesztésű, rugalmas szerelési ragasztó, különösen nagy kezdeti szilárdsággal, gyors kikeményedéssel, kiváló mechanikai tulajdonságokkal. Gyorskötésű, hosszútávon is rugalmas, nedvességre keményedő, egykomponensű, MS hibrid polimerbázisú ragasztó- és tömítőanyag.

A Merbenit HT50 használható minden olyan területen, ahol az általában használt, egykomponensű ragasztókénál gyorsabb kötésre és magas kezdeti szilárdságra van szükség.

Felhasználási lehetőségek: táblák, lécek, profilok, merevítések, tartószerkezetek, vasalatok, lapok, lemezek, dobozok, kabinok, burkolatok, szendvicspanelek, tartályok, felépítmények, konténerek, ablakpárkányok, könyöklők, szegélyburkolók, élvédők rugalmas ragasztásához.

Alkalmazási területek: fémipar, gépipar, készülék- és berendezésgyártás, felépítmény- és konténergyártás, elektromos és műanyag szerkezet gyártás, karosszériamunkák, autó- és járműipar, vagon- és tartálygyártás.

Repedések- és hézagok áthidalására is alkalmas. Kiegyenlíti a hőtágulásból és a belső anyagfeszültségekből eredő mozgásokat. 

Rendkívül jó a tapadása különböző felületeken, primer nélkül is. Nedves felületeken is alkalmazható, szinte szagtalan, festhető (nedves a nedvesre eljárással is). Csiszolható és lakkozható.

Por- és thermolakkozás esetén rövid időn keresztül +200 °C fokig hőálló. Állékony (tixotróp) 40 mm hézagszélességig. Rugalmasságát hosszútávon megtartja -40 °C és +90 °C között. Rendkívül nagy mechanikai szilárdságú.

Kikeményedése nagyon gyors, tömítőképessége kiváló. A felületeket nem korrodálja, véd a korrózióval szemben.

Nagy az ellenállóképessége vízzel, sós vízzel, alifás oldószerekkel, olajokkal, zsírokkal, híg szervetlen savakkal és lúgokkal szemben.

Szállítási hosszúság (cm)
5,00
Szállítási szélesség (cm)
23,00
Szállítási magasság (cm)
5,00
Szállítási súly (kg)
0,29
Csomagolási térfogat
0.000575
Régi cikkszám
66664541
EAN
7610239204006
súly (kg)
0,29
színe
fehér
hőállóság (°C)
-40-+90
bőrösödési idő (perc)
7
kiszerelés (ml)
290
Termék típusa
ragasztó
Márka
MERBENIT
Termékcsalád
HT50

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen a