MAPEI MAPESIL AC 170 - szilikon fugázó (krókusz, 310ml)

Cikkszám
60124472
  • Nagymértékű rugalmasság
  • Jól tapad üvegre, kerámiára és eloxált alumíniumra
  • Vízzáró és páraáteresztő
  • Penészálló
  • Vegyszerálló
  • -40 °C-ig rugalmas és +180 °C-os hőmérsékletet is elvisel
3 790 Ft/db 12 226 Ft/L

Szállítás várhatóan 3-8 munkanapon belül. Rakodást nem tartalmaz.

Áruházi átvétel

Termékleírás

A Mapesil AC üveg-, kerámia- és eloxált alumíniumszerkezetek hézagainak kitöltésére alkalmas, ecetsavas szilikon hézagkitöltő anyag. Primer FD tapadóhíd felhordása után használható betonra, fára, fémre, festett felületekre, műanyagra és gumira is. A névleges hézagmérettől ± 25%-nál kisebb elmozdulású hézagok kitöltéséhez használható. Tökéletesen rugalmas hézagkitöltést tesz lehetővé különböző elemek között az építőiparban, gépiparban, hajóépítésnél, autóiparban stb.

Alkalmazható kerámia és beton fal- és padlóburkolatok hézagainak kitöltéséhez erős koptatóhatásnak nem kitett felületeken; mosogatótálcák, szaniterek és a kerámiaburkolatok közötti hézagok kitöltéséhez konyhákban és fürdőszobákban a fugákhoz igazodó színekkel; mozgási hézagok kitöltéséhez úszómedencékben; művészi színes üvegablakok és üveglapok kompozíciós összeállításához; ajtó- és ablakkeretek üvegezéseinek tömítéséhez; légkondicionálás vezetékei, vízcsövek stb. hézagainak kitöltéséhez; búvónyílások, ablakok, üvegezett keretek stb. hézagainak kitöltéséhez; tartályok, bekötőcsövek és bojlerek hézagainak kitöltéséhez; eltérő dilatációs együtthatójú anyagok hézagainak kitöltéséhez. Általános felhasználású ragasztó- és hézagkitöltő anyag.

Állékony (tixotróp), könnyen felhordható vízszintes és függőleges felületekre. A levegő nedvességtartalmának hatására köt meg normál hőmérsékleten. A hézagkitöltés sok éven keresztül, szélsőséges időjárásnak, ipari mértékű szennyezésnek, hirtelen hőmérséklet-változásoknak kitéve vagy vízbe merítve is változatlan marad.

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

További ajánlataink

Specifikációk

EAN
2070124472012 8022452010323
súly (kg)
0,38
színe
krókusz
bedolgozási hőmérséklet (°C)
5-50
flexibilis
igen
fagyálló
igen
magasság (cm)
23
hőállóság (°C)
-40 - +180
bőrösödési idő (perc)
10
kötési idő (mm/nap)
4
térfogat (ml)
310
hossz (cm)
5
szélesség (cm)
5
Termék típusa
fugázó - szilikon
Márka
MAPEI
Termékjellemző
színe - kék
Termékjellemző
bázis anyaga - szilikon
Termékcsalád
MAPESIL AC

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező