MAPEI MAPESIL AC 116 - szilikon fugázó (pézsmaszürke, 310ml)

Cikkszám
25443185
  • Nagymértékű rugalmasság
  • Jól tapad üvegre, kerámiára és eloxált alumíniumra
  • Vízzáró és páraáteresztő
  • Penészálló
  • Vegyszerálló
  • -40 °C-ig rugalmas és +180 °C-os hőmérsékletet is elvisel
4 790 Ft/darab 15 452 Ft/L

Áruházi átvétel

Termékleírás

A Mapesil AC üveg-, kerámia- és eloxált alumíniumszerkezetek hézagainak kitöltésére alkalmas, ecetsavas szilikon hézagkitöltő anyag. Primer FD tapadóhíd felhordása után használható betonra, fára, fémre, festett felületekre, műanyagra és gumira is. A névleges hézagmérettől ± 25%-nál kisebb elmozdulású hézagok kitöltéséhez használható. Tökéletesen rugalmas hézagkitöltést tesz lehetővé különböző elemek között az építőiparban, gépiparban, hajóépítésnél, autóiparban stb.

Alkalmazható kerámia és beton fal- és padlóburkolatok hézagainak kitöltéséhez erős koptatóhatásnak nem kitett felületeken; mosogatótálcák, szaniterek és a kerámiaburkolatok közötti hézagok kitöltéséhez konyhákban és fürdőszobákban a fugákhoz igazodó színekkel; mozgási hézagok kitöltéséhez úszómedencékben; művészi színes üvegablakok és üveglapok kompozíciós összeállításához; ajtó- és ablakkeretek üvegezéseinek tömítéséhez; légkondicionálás vezetékei, vízcsövek stb. hézagainak kitöltéséhez; búvónyílások, ablakok, üvegezett keretek stb. hézagainak kitöltéséhez; tartályok, bekötőcsövek és bojlerek hézagainak kitöltéséhez; eltérő dilatációs együtthatójú anyagok hézagainak kitöltéséhez. Általános felhasználású ragasztó- és hézagkitöltő anyag.

Állékony (tixotróp), könnyen felhordható vízszintes és függőleges felületekre. A levegő nedvességtartalmának hatására köt meg normál hőmérsékleten. A hézagkitöltés sok éven keresztül, szélsőséges időjárásnak, ipari mértékű szennyezésnek, hirtelen hőmérséklet-változásoknak kitéve vagy vízbe merítve is változatlan marad.

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

További ajánlataink

Specifikációk

Csomagolási térfogat
0.000575
Régi cikkszám
66589538
EAN
2066589538004 8022452102790
térfogat (ml)
310
bőrösödési idő (perc)
10
hőállóság (°C)
-40 - +180
kötési idő (mm/nap)
4
fagyálló
igen
flexibilis
igen
bedolgozási hőmérséklet (°C)
5-50
színe
pézsmaszürke
súly (kg)
0,38
magasság (cm)
23
hossz (cm)
5
szélesség (cm)
5
Termék típusa
fugázó - szilikon
Márka
MAPEI
Termékjellemző
színe - szürke
Termékjellemző
bázis anyaga - szilikon
Termékcsalád
MAPESIL AC

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező