MAPEI MAPEPUR WINTER FOAM G - téli pisztolyhab (750ml)

Cikkszám
29774601
  • -10 °C-ig alkalmazható
  • Kiválóan tapad a legtöbb anyagon
  • Egykomponensű, CFC-mentes
  • Stabil, zártcellás szerkezet
  • Kiváló mechanikai, szigetelő- és hangszigetelő tulajdonság
3 690 Ft/darab 4 920 Ft/liter

Termékleírás

A MapePUR Winter Foam rések és hézagok kitöltésére, tömítésére és szigetelésére szolgál az építőiparban és az üzemi rendszerekben használt sokféle építőelem és szerelvény között, alacsony hőmérsékleten.

A termék poliuretán előpolimert, habosítószereket és speciális adalékokat tartalmaz, valamint mentes az ózonréteget károsító CFC-ktől. A kinyomott termékek a levegő páratartalmával érintkezve kitágulnak, majd rövid időn belül megkeményednek és stabil, zártcellás szerkezetet képeznek, mely kiváló mechanikai, szigetelő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

Vízhatlan és ellenáll a -40 °C és +90 °C közötti hőmérsékletnek, a párának és az öregedés hatásainak. Jól tapad az építőiparban általában használt valamennyi anyaghoz, pl. a téglához, betonhoz, gipszhez, fához, fémhez, üveghez, polisztirolhabhoz, PVC-hez és a merev poliuretánhabhoz, továbbá ellenáll a penészképződésnek. Miután megkeményedett, a MapePUR Winter Foam vágható, csiszolható, gyalulható, fúrható, cementalapú termékekkel vakolható, illetve festhető. A német DIN 4102 szabvány szerint a termékek a B3 tűzveszélyességi osztályba tartoznak.

Nem tapad polietilénhez, szilikonhoz, illetve Teflonhoz, továbbá megkeményedés után a felület megóvása érdekében védeni kell a közvetlen UV-sugárzástól. A hab tágulása függ a kitöltendő üreg vagy rés méretétől és formájától, az aljzat nedvességtartalmától, a flakon hőmérsékletétől és a flakonban található összetevők elkeveredésének mértékétől.

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

További ajánlataink

Specifikációk

Csomagolási térfogat
0.001437
Régi cikkszám
66572088
EAN
2066572088004 8022452090042
bőrösödési idő (perc)
10
festhető
igen
hőállóság (°C)
-40 - +90
színe
sárga
kiszerelés (ml)
750
alkalmazási hőmérséklet (°C)
-10 - +25
súly (kg)
0,88
magasság (cm)
33
hossz (cm)
6,6
szélesség (cm)
6,5
Termék típusa
purhab - pisztoly
Márka
MAPEI
Termékjellemző
színe - sárga
Termékjellemző
bázis anyaga - poliuretán
Termékcsalád
MAPEPUR

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező