MAPEI MAPEPUR UNIVERSAL FOAM M - univerzális purhab (750ml)

Cikkszám
66433088
  • Kiválóan tapad a legtöbb anyagon
  • Egykomponensű
  • Stabil, zártcellás szerkezet
  • Kiváló mechanikai, szigetelő- és hangszigetelő tulajdonság
2 790 Ft/db 3 720 Ft/L

Áruházi átvétel

Termékleírás

A MapePUR Universal Foam M egy egykomponensű, öntáguló hab túlnyomásos spray flakonban. A termék poliuretán előpolimert, habosítószereket és speciális adalékokat tartalmaz, továbbá mentes az ózonréteget károsító CFC-ktől.

A kinyomott termék a levegő páratartalmával érintkezve kitágul, majd rövid időn belül megkeményedik és stabil, zártcellás szerkezetet képez, mely kiváló mechanikai, szigetelő- és hangszigetelő tulajdonsággal rendelkezik.

A MapePUR Universal Foam M vízhatlan és ellenáll a -40 °C és +90 °C közötti hőmérsékletnek, a párának és az öregedés hatásainak. Jól tapad az építőiparban általában használt valamennyi anyaghoz, pl. a téglához, betonhoz, gipszhez, fához, fémhez, üveghez, polisztirolhabhoz, PVC-hez és a merev poliuretánhabhoz, továbbá ellenáll a penészképződésnek.

Miután megkeményedett, a MapePUR Universal Foam M vágható, csiszolható, gyalulható, fúrható, cementalapú termékekkel vakolható, illetve festhető. A német DIN 4102 szabvány szerint a termék a B3 tűzveszélyességi osztályba tartozik.

A MapePUR Universal Foam M rések és hézagok kitöltésére, tömítésére és szigetelésére szolgál az építőiparban és az üzemi rendszerekben használt, sokféle építőelem és szerelvény között.

Alkalmazható ajtó- és ablakkeretek, redőnytokok szigetelésére és hangszigetelésére, különböző építőanyagok közötti hézagok kitöltésére és szigetelésére, ajtó- és ablakszerelvények tartóvázainak rögzítésére, tartóvázak és falak/szerelvények közti hézagok kitöltésére és szigetelésére ajtók és ablakok beépítése során, fűtési, légkondicionálási és hűtési rendszerek áttörő csöveinek szigetelésére, építőelemek és szerelvények kitöltésére és szigetelésére lapos- és magastetőkön, szigetelt burkolórendszerek elemeinek és szerelvényeinek kitöltésére és szigetelésére, beágyazott villamos alkatrészek, pl. kábelköpenyek és elosztódobozok rögzítésére, akár gipszkarton falakban is, valamint zsaluzat vízzáró szigetelésére beton öntése során.

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

További ajánlataink

Specifikációk

EAN
2066433088006 8022452082214
súly (kg)
0,9
alkalmazási hőmérséklet (°C)
5-30
színe
sárga
magasság (cm)
33
kiszerelés (ml)
750
hőállóság (°C)
-40 - +90
festhető
igen
hossz (cm)
6,5
szélesség (cm)
6,5
Termék típusa
purhab - kézi
Márka
MAPEI
Termékjellemző
színe - sárga
Termékjellemző
bázis anyaga - poliuretán
Termékcsalád
MAPEPUR

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező