MAPEI MAPEPUR FIRE FOAM M - tűzálló purhab (750ml)

Cikkszám
66453758
  • Kiválóan tapad a legtöbb anyagon
  • Egykomponensű
  • Stabil, zártcellás szerkezet
  • Kiváló mechanikai, szigetelő- és hangszigetelő tulajdonság
  • Tűzálló
  • Kézi bedolgozás
5 590 Ft/db 7 453 Ft/L

Szállítás várhatóan 3-8 munkanapon belül. Rakodást nem tartalmaz.

Áruházi átvétel

Termékleírás

A MapePUR Fire Foam M egy egykomponensű, duzzadó hab túlnyomásos spray flakonban, melyen egy kar található a termék adagolására. A termék poliuretán előpolimert, habosítószereket és speciális adalékanyagokat tartalmaz, továbbá mentes az ózonréteget károsító CFC-ktől.

A kinyomott termék a levegő páratartalmával érintkezve kitágul, majd rövid időn belül megkeményedik és stabil, zártcellás szerkezetet képez, mely kiváló mechanikai, szigetelő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

A MapePUR Fire Foam M vízálló, továbbá ellenáll a -40 °C és +90 °C közötti hőmérsékletnek, a párának és az öregedés hatásainak. A hab jól tapad az építőiparban általában használt valamennyi anyaghoz, pl. a téglához, betonhoz, gipszhez, fához, fémhez, üveghez, polisztirolhabhoz, PVC-hez és a merev poliuretánhabhoz, valamint ellenáll a penészképződésnek. Miután megkeményedett, a MapePUR Fire Foam M vágható, csiszolható, gyalulható, fúrható, cementalapú termékekkel vakolható, illetve festhető.

A MapePUR Fire Foam M rések és hézagok kitöltésére, tömítésére és szigetelésére szolgál az építőiparban és az üzemi rendszerekben használt sokféle építőelem és szerelvény között, melyeknél követelmény az EI tűzállósági osztály biztosítása.

Alkalmazható ajtó- és ablakkeretek, illetve nyílások szigetelésére és hangszigetelésére potenciális tűzveszélynek kitett ipari épületekben, tűzgátat képező illesztések és tűzszakaszok szigetelésére, illetve hangszigetelésére lakossági és ipari környezetekben, akár a Mapeflex AC-FR elasztoplasztikus tűzálló hézagkitöltő anyaggal együtt alkalmazva.

Továbbá alkalmas üzemi rendszerek potenciális tűzveszélynek kitett fali és mennyezeti tálcáinak szigetelésére és hangszigetelésére, villamos rendszerek rögzítésére fali kábelcsatornák belsejében, építőelemek és szerelvények kitöltésére és szigetelésére magas- és lapostetőkön.

A megkeményedett hab minősítése az EN 13501 szabvány szerint (tűzvédelmi osztályozás): EI240 osztály (20 mm-es szélességig), EI180 (30 mm-es szélességig), illetve EI90 (40 mm-es szélességig). A német DIN 4102 szabvány szerint a termék a B1 tűzveszélyességi osztályba tartozik.

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

További ajánlataink

Specifikációk

EAN
2066453758002 8022452082153
súly (kg)
0,92
alkalmazási hőmérséklet (°C)
5-30
színe
rózsaszín
magasság (cm)
34
kiszerelés (ml)
750
hőállóság (°C)
-40 - +90
festhető
festhető
hossz (cm)
6,5
szélesség (cm)
6,5
Termék típusa
purhab - kézi
Márka
MAPEI
Termékjellemző
színe - rózsaszín
Termékjellemző
bázis anyaga - poliuretán
Termékcsalád
MAPEPUR

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező