MAPEI MAPELASTIC AQUADEFENSE - kenhető vízszigetelő (15kg)

Cikkszám
21018484
  • Felhasználásra kész
  • Nagyon gyors száradású
  • Rugalmas, kenhető
  • Bel- és kültéri vízszigetelésre
  • Esőálló az első réteg felhordása után 1 órával
A termék nem kapható.

Termékleírás

A Mapelastic AquaDefense teljesen oldószermentes, felhasználásra kész, nagyon gyors száradású, világoskék színű, egykomponensű, vizesdiszperziós, műgyantabázisú anyag. A Mapelastic AquaDefense hosszúszőrű hengerrel, ecsettel vagy simítóval könnyen felhordható a vízszintes, függőleges és lejtős felületekre.

A Mapelastic AquaDefense nagyon gyors száradású és rugalmas, nem ragadó réteget képez. Könnyű gyalogosforgalom esetén már 3 óra elteltével járható, kitűnő tapadást biztosít bármilyen ragasztónak és ragasztóhabarcsnak kerámia burkolólap, kőlap és mozaik fektetéséhez. A Mapelastic AquaDefense rugalmassága elviseli az aljzat hőmérséklet-változásokból eredő, normál tágulási, zsugorodási és vibrációs mozgásait.

Alkalmas vízszigeteléshez kerámia burkolólapok, kő- vagy mozaikburkolat fektetése előtt az alábbi helyeken: erkélyek és teraszok, fürdőszobák és zuhanykabinok, mosóhelyiségek, szaunák és általában a nedves környezetű helyiségek.

Felhordható betonra, cementkötésű esztrichekre vagy különleges kötőanyagú esztrichekre, gipszkartonra (csak beltéren), meglévő kerámiára, burkolólap-, műkő- vagy természeteskőlap-aljzatokra, cementkötésű vakolatra.

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

Specifikációk

Csomagolási térfogat
0.017388
Régi cikkszám
66376509
EAN
2066376509002 8022452056055
anyagszükséglet (kg/m2/mm)
1,3
bedolgozási hőmérséklet (°C)
5 - 35
színe
világoskék
várakozási idő burkolás előtt (h)
3-4
súly (kg)
15
Termék típusa
kenhető vízszigetelés
Márka
MAPEI
Termékcsalád
MAPELASTIC AQUADEFENSE

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező