MAPEI MAPELASTIC A+B - kenhető vízszigetelő (16kg)

Cikkszám
21706442
  • -20 °C-ig rugalmas marad
  • Védi a betonfelületeket a CO₂ behatolástól (karbonátosodás) több, mint 50 évig
  • Ellenáll az UV-sugárzásnak
  • Meglévő burkolatokra is felhordható
  • Kompatibilis a kerámia-, mozaik- és természeteskő-burkolatokkal
A termék nem kapható.

Termékleírás

A Mapelastic a MAPEI kutatólaboratóriumaiban kifejlesztett összetételű, cementekből, finom szemcseméretű adalékokból és speciális adalékszerekből, valamint szintetikus polimerek vizes diszperziójából álló, kétkomponensű habarcs. Bekeverés után a 2 komponens sima, jól kenhető habarcsot ad, ami egy munkamenetben 2 mm vastagságig, akár függőleges felületekre is könnyen felhordható.

Magas és jó minőségű műgyantatartalmának köszönhetően, a megkötött Mapelastic réteg tartósan rugalmas marad bármilyen környezeti körülmények között, valamint ellenáll a jégolvasztó sók, szulfátok, kloridok és a szén-dioxid vegyi hatásának.

A Mapelastic minden tömör és kellően tiszta beton-, tégla-, kerámia- és márványfelületre kiválóan tapad, amennyiben azok megfelelően szilárdak és tiszták. E tulajdonsága és az UV-sugárzás károsító hatásaival szembeni ellenállása miatt a Mapelastic-kal védett és vízszigetelt szerkezetek tartósak még kifejezetten kedvezőtlen klimatikus viszonyok között is, például magas sótartalmú tengerparti légkörben vagy erősen szennyezett ipari környezetben.

Alkalmazható betonszerkezetek, vakolatok és cementkötésű esztrichek vízszigetelésére és védelmére, beton víztározó medencék vízszigetelésére, fürdőszobák, zuhanyzók, erkélyek, teraszok, úszómedencék stb. vízszigetelésére hidegburkolás előtt, gipszkarton, vakolat vagy cementkötésű felületek, könnyűbeton blokkok és tengervízálló rétegelt lemez vízszigetelésére.

Továbbá alkalmazható kis keresztmetszetű, terhelésre kismértékben deformálódó betonszerkezetek (pl. előre gyártott elemek) rugalmas simítórétegeként, vakolatok vagy betonfelületek zsugorodási repedéseinek lezárásaként a vízbeszivárgás és a káros légköri hatások ellen.

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

További ajánlataink

Specifikációk

Csomagolási térfogat
0.031590
Régi cikkszám
66069465
EAN
2076069465010 8022452037047 8022452048364
anyagszükséglet (kg/m2/mm)
1,7-2,2
bedolgozási hőmérséklet (°C)
8-35
színe
szürke, fehér
várakozási idő burkolás előtt (h)
24-120
flexibilis
igen
fagyálló
igen
súly (kg)
16
Termék típusa
kenhető vízszigetelés
Márka
MAPEI
Termékjellemző
A+B
Termékcsalád
MAPELASTIC

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező

Legújabb termékek