MAPEI MAPEFLEX PU45 FT - poliuretán tömítő ragasztó (300ml, szürke)

Cikkszám
25175761
  • Egykomponensű
  • Gyorsszilárdulású
  • Könnyen felhordható
  • Átfesthető
  • Rugalmas
  • Oldószermentes és szagtalan
3 790 Ft/darab 12 633 Ft/liter

Áruházi átvétel

Tájékoztató jellegű készletinformáció

  Készlet Szállítás Helyszíni átvétel Helyszini vásárlás
Webshop raktár - Csepel BSZL 43
Szigetszentmiklósi Szakáruház 43
Maglódi Szakáruház 36
Dunakeszi Szakáruház 15

Termékleírás

A Mapeflex PU45 a MAPEI kutatólaboratóriumaiban kifejlesztett összetételű, egykomponensű, könnyen felhordható, állékony (tixotróp), nagy rugalmassági moduluszú, poliuretán-bázisú, hézagkitöltő anyag és ragasztó.

A Mapeflex PU45 a levegő páratartalmával reakcióba lépve köt meg, különleges tulajdonságai hosszú élettartamot garantálnak. Mind vízszintes, mind függőleges felületen is alkalmazható. A termék felhasználásra kész, olyan fémkartusokban és lágyalumínium-kartusokban kerül forgalomba, amiből megfelelő kinyomópisztollyal praktikusan és egyszerűen adagolható. Állaga miatt gyorsan felhordható és gyors szilárdulása (24 óránként kb. 3 mm) miatt rövid időn belül használatba vehető, így gazdaságos megoldás.

A Mapeflex PU45-öt alkalomszerűen akár szénhidrogének vegyi rombolóhatásának kitett, függőleges és vízszintes felületek mozgási hézagainak kitöltésére fejlesztették ki. Különböző és hasonló, az építőiparban használt legtöbb anyag közötti rugalmas ragasztóként is használható bel- és kültéren, valamint mechanikus rögzítések helyettesítésére vagy kiegészítésére.

Alkalmas legfeljebb a hézag átlagos szélességének 20%-nyi elmozdulásának kitett mozgási hézagok kitöltésére, pl. nagy súlyú járművek forgalmának kitett ipari padlók esetén vagy kültéri és beltéri gépkocsiparkolók, üzletek, bevásárlóközpontok, raktárak betonpadlói esetén, illetve nagy forgalomnak kitett kerámiapadlók mozgási hézagai esetén (például áruházakban, targoncaforgalomnak kitett ipari padlókon stb.), vagy betonfalak és általában bármilyen bel- és kültéri függőleges szerkezet, ahol állékony (tixotróp) hézagkitöltés szükséges, vagy a Mapefloor System-mel burkolandó régi, elöregedett betonpadlók esetén.

Továbbá alkalmazható repedések hézagkitöltésére, szellőzőrendszer csővezetékeinek és vezetékcsatornák tömítésére, acéllemezes elemek, mint pl. esőcsatorna-elemek közötti rések tömítésére, általános hézagkitöltő anyagként.

Kiváló tapadása és gyors szilárdulása miatt a Mapeflex PU45 számos anyag összeillesztésére és különféle aljzatokra ragasztásra alkalmazható (legfeljebb 3 mm vastagságban). A Mapeflex PU45 az építőiparban használt legtöbb anyag, például cement- és cementbázisú termékek, pórusbeton, tégla, acél, réz, alumínium, általában az előfestett felületek, üvegek, tükrök, gipsz, faanyag és fabázisú anyagok, kerámia, klinker, hőszigetelő anyag, olyan műanyagok, mint a PVC, akrilüveg, polikarbonát és üvegszövet ragasztására használható.

A Mapeflex PU45 rugalmas ragasztóként használva alkalmazható az alábbi munkákra: acél-, alumínium- és rézborításokhoz, fa és műanyag szegélylécekhez, fedőlécekhez, vezetékcsatornákhoz és élvédőkhöz, gipsz díszítőelemekhez, fürdőszobai szaniterek részeihez, tetőcserepekhez, konkáv formájú tetőcserepekhez, burkolótáblákhoz és szigetelőtáblákhoz.

Az oldószermentes, szagtalan, a környezetre kis hatású Mapeflex PU45-öt a GEV Intézet az EC1 R különösen alacsony illékonyszervesanyag-kibocsátású kategóriába sorolta.

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

További ajánlataink

Specifikációk

Szállítási súly (kg) 2
0.420000
Csomagolási térfogat
0.000575
Régi cikkszám
66224228
EAN
8022452105739
kiszerelés (ml)
300
magasság (cm)
23
súly (kg)
0,42
színe
szürke
alkalmazási hőmérséklet (°C)
5-35
hőállóság (°C)
-40 - +70
festhető
igen
szélesség (cm)
5
hossz (cm)
5
Termék típusa
tömítő ragasztó
Márka
MAPEI
Termékjellemző
színe - szürke
Termékjellemző
bázis anyaga - poliuretán
Termékcsalád
MAPEFLEX
Szállítási súly (kg)
0.420000
Szállítási hosszúság (cm)
4.800000
Szállítási szélesség (cm)
4.800000
Szállítási magasság (cm)
23.000000

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező