MAPEI MAPEFLEX PU45 FT - poliuretán tömítő ragasztó (300ml, szürke)

Cikkszám
66224228
  • Egykomponensű
  • Gyorsszilárdulású
  • Könnyen felhordható
  • Átfesthető
  • Rugalmas
  • Oldószermentes és szagtalan
2 890 Ft/db 9 633 Ft/L

Szállítás várhatóan 3-8 munkanapon belül. Rakodást nem tartalmaz.

Áruházi átvétel

Termékleírás

A Mapeflex PU45 a MAPEI kutatólaboratóriumaiban kifejlesztett összetételű, egykomponensű, könnyen felhordható, állékony (tixotróp), nagy rugalmassági moduluszú, poliuretán-bázisú, hézagkitöltő anyag és ragasztó.

A Mapeflex PU45 a levegő páratartalmával reakcióba lépve köt meg, különleges tulajdonságai hosszú élettartamot garantálnak. Mind vízszintes, mind függőleges felületen is alkalmazható. A termék felhasználásra kész, olyan fémkartusokban és lágyalumínium-kartusokban kerül forgalomba, amiből megfelelő kinyomópisztollyal praktikusan és egyszerűen adagolható. Állaga miatt gyorsan felhordható és gyors szilárdulása (24 óránként kb. 3 mm) miatt rövid időn belül használatba vehető, így gazdaságos megoldás.

A Mapeflex PU45-öt alkalomszerűen akár szénhidrogének vegyi rombolóhatásának kitett, függőleges és vízszintes felületek mozgási hézagainak kitöltésére fejlesztették ki. Különböző és hasonló, az építőiparban használt legtöbb anyag közötti rugalmas ragasztóként is használható bel- és kültéren, valamint mechanikus rögzítések helyettesítésére vagy kiegészítésére.

Alkalmas legfeljebb a hézag átlagos szélességének 20%-nyi elmozdulásának kitett mozgási hézagok kitöltésére, pl. nagy súlyú járművek forgalmának kitett ipari padlók esetén vagy kültéri és beltéri gépkocsiparkolók, üzletek, bevásárlóközpontok, raktárak betonpadlói esetén, illetve nagy forgalomnak kitett kerámiapadlók mozgási hézagai esetén (például áruházakban, targoncaforgalomnak kitett ipari padlókon stb.), vagy betonfalak és általában bármilyen bel- és kültéri függőleges szerkezet, ahol állékony (tixotróp) hézagkitöltés szükséges, vagy a Mapefloor System-mel burkolandó régi, elöregedett betonpadlók esetén.

Továbbá alkalmazható repedések hézagkitöltésére, szellőzőrendszer csővezetékeinek és vezetékcsatornák tömítésére, acéllemezes elemek, mint pl. esőcsatorna-elemek közötti rések tömítésére, általános hézagkitöltő anyagként.

Kiváló tapadása és gyors szilárdulása miatt a Mapeflex PU45 számos anyag összeillesztésére és különféle aljzatokra ragasztásra alkalmazható (legfeljebb 3 mm vastagságban). A Mapeflex PU45 az építőiparban használt legtöbb anyag, például cement- és cementbázisú termékek, pórusbeton, tégla, acél, réz, alumínium, általában az előfestett felületek, üvegek, tükrök, gipsz, faanyag és fabázisú anyagok, kerámia, klinker, hőszigetelő anyag, olyan műanyagok, mint a PVC, akrilüveg, polikarbonát és üvegszövet ragasztására használható.

A Mapeflex PU45 rugalmas ragasztóként használva alkalmazható az alábbi munkákra: acél-, alumínium- és rézborításokhoz, fa és műanyag szegélylécekhez, fedőlécekhez, vezetékcsatornákhoz és élvédőkhöz, gipsz díszítőelemekhez, fürdőszobai szaniterek részeihez, tetőcserepekhez, konkáv formájú tetőcserepekhez, burkolótáblákhoz és szigetelőtáblákhoz.

Az oldószermentes, szagtalan, a környezetre kis hatású Mapeflex PU45-öt a GEV Intézet az EC1 R különösen alacsony illékonyszervesanyag-kibocsátású kategóriába sorolta.

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

További ajánlataink

Specifikációk

EAN
2066224228000 8022452051166 8022452105715 8022452105739
súly (kg)
0,42
alkalmazási hőmérséklet (°C)
5-35
színe
szürke
magasság (cm)
23
kiszerelés (ml)
300
hőállóság (°C)
-40 - +70
festhető
igen
hossz (cm)
5
szélesség (cm)
5
Termék típusa
tömítő ragasztó
Márka
MAPEI
Termékjellemző
színe - szürke
Termékjellemző
bázis anyaga - poliuretán
Termékcsalád
MAPEFLEX

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező