MAPEI MAPEFLEX MS45 - polimerbázisú hézagkitöltő és ragasztó 300ml

Cikkszám
22138297
  • Egykomponensű
  • Rugalmas
  • Állékony
  • Gyorsszilárdulású
  • Magas rugalmassági modulus
  • Nedves aljzatokra is alkalmazható
3 490 Ft/darab 11 633 Ft/liter

Termékleírás

A Mapeflex MS45 szilanizált polimerekből készült, szilikon- és izocianát-mentes, állékony ragasztó- és tömítőanyag. A poliuretán-termékekkel összehasonlítva könnyebb a Mapeflex MS45-öt kinyomni és elsimítani (különösen alacsony hőmérsékleten történő alkalmazásnál), szélesebb hőmérséklet-tartományban használható, még különösen nedves környezetben sem hólyagosodik fel, UV-sugárzással szemben ellenállóbb, gyorsabban kikeményedik és hosszabb élettartamú.

A Mapeflex MS45-öt kifejezetten vízszintes és függőleges felületek mozgási hézagainak kitöltésére fejlesztették ki. Különböző és hasonló, az építőiparban használt legtöbb anyag közötti rugalmas ragasztóként is használható bel- és kültéren, valamint mechanikus rögzítések helyettesítésére vagy kiegészítésére.

Hézagkitöltő anyagként alkalmazható hagyományos és átszellőztetett homlokzatok, akár nehéz gépjárműforgalomnak kitett lakossági és ipari padlók, ablak- és ajtótömítések, repedések és hasadások, festhető dilatációk, bádogtetők és fémszerkezetek esetén, valamint legfeljebb a hézag átlagos szélességének 20%-nyi elmozdulásának kitett mozgási hézagok kitöltésére.

Ragasztóként 3 mm-es vastagságban alkalmazva rugalmas ragasztóréteget hoz létre a legtöbb építőanyag között, beleértve számos műanyagtípust. Alapozó nélkül is kiváló tapadószilárdsága és gyors szilárdulása miatt a Mapeflex MS 45-öt könnyű használni építőelemek beépítésekor vagy ragasztásakor mind kültéren, mind beltéren. Ragasztható az alábbi felületekre: cement és cementbázisú anyagok, téglák, acél, réz, alumínium, festett felületek általában, üveg és tükör, gipsz, fa és faalapú anyagok, kerámia és klinker, szigetelőanyagok általában, számos fajta műanyag.

A Mapeflex MS45 jól tapad a tömör és nedvszívó aljzatokon, drasztikusan csökken a felületen felhalmozódó szennyeződés, jó mechanikai tulajdonságokkal bír, mint pl. húzószilárdság és nyírószilárdság, átfesthető hagyományos rugalmas festékekkel. A Mapeflex MS45-nek teljesen polimerizálódni kell átfestés előtt. Javasolt az előzetes próba a festék és a hézagkitöltő összeférhetőségének ellenőrzéséhez.

A Mapeflex MS45 nem tartalmaz oldószereket, nagyon alacsony illékony szervesanyag-kibocsátású (EC1R Plus a GEV Intézet szerint) és az ISO 11600 szerint magas mechanikai szilárdság jellemzi (F20 HM osztály).

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

További ajánlataink

Specifikációk

Csomagolási térfogat
0.000575
Régi cikkszám
66224255
EAN
2066224255006 8022452085048 8022452123306
festhető
igen
hőállóság (°C)
-40 - +90
színe
szürke
kiszerelés (ml)
300
alkalmazási hőmérséklet (°C)
5-35
súly (kg)
0,47
magasság (cm)
23
hossz (cm)
5
szélesség (cm)
5
Termék típusa
tömítő ragasztó
Márka
MAPEI
Termékjellemző
színe - szürke
Termékjellemző
bázis anyaga - polimer
Termékcsalád
MAPEFLEX

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező