MAPEI KERANET - cementfátyol eltávolító (750g)

Cikkszám
60124852
  • Savbázisú tisztítószer
  • Kerámia burkolólapokhoz
  • 15%-os vizes oldat könnyű tisztításhoz
  • Cement- és mésznyomok eltávolításához
  • Praktikus, szórófejes kiszerelés
5 290 Ft/db 7 053 Ft/kg

Szállítás várhatóan 3-8 munkanapon belül. Rakodást nem tartalmaz.

Áruházi átvétel

Termékleírás

A Keranet kül- és beltéri cement-, mész-, sókivirágzás-nyomokkal és piszokkal, olajjal szennyezett felületek (homlokzat is) tisztításához alkalmas, továbbá: cement- és mésznyomok eltávolításához kerámia és mozaik burkolólapok felületéről falon és padlón, cementbázisú ragasztók és fugázók maradványainak eltávolításához a felületekről, mész-, só- stb. kivirágzások eltávolításához a kerámiafelületekről vagy fugákról burkolólapoknál, betonszerkezeteknél és vakolatoknál, tipikus „építéshelyi” szennyeződések eltávolításához csempéről, mosdóról, kádról, eloxált alumíniumról, rozsdamentes acélról, krómozott armatúrákról, valamint rozsdafoltok eltávolításához.

A Keranet tisztítóhatása szerves savakon alapul, amelynek előnye, hogy éppoly hatásos, mint a lényegesen erősebb savak (sósav, hidroklórsav, kénsav stb.), de ezekkel szemben nem fejleszt mérgező gőzöket. Helyesen alkalmazva a Keranet nem károsítja a kerámia burkolólapok közti színes fugákat sem, hanem eltávolítja a kikeményedés után esetleg visszamaradt szennyeződéseket.

Használata tilos márványon vagy mésztartalmú kövön, agglomerátokon, savérzékeny mázascsempék felületén. A Keranet mindig védőkesztyűben, védőszemüveg viselésével alkalmazandó, kerülendő a termék bőrre vagy ruhára kerülése. Használat előtt meg kell bizonyosodni arról, hogy a tisztítandó felület saválló. Kétséges esetekben előzetes próba végzése szükséges. A Keranet fémfelületekkel érintkezve azok korrózióját okozhatja. Nem szabad túl sokáig hagyni a Keranetet a fugákon, bő vízzel le kell öblíteni az anyag maradékának teljes eltávolításához (ami színeltérést okozhatna). Kerülendő a Keranet és fém vagy festett, lakkozott felületek érintkezése, mert azok korrózióját eredményezheti.

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

További ajánlataink

Specifikációk

EAN
2070124852012 8022452009990 8022452128066
súly (kg)
0,75
Termék típusa
cementfátyol-eltávolító
Márka
MAPEI

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező