MAPEI KERANET - cementfátyol eltávolító (750g)

Cikkszám
28248802
  • Savbázisú tisztítószer
  • Kerámia burkolólapokhoz
  • 15%-os vizes oldat könnyű tisztításhoz
  • Cement- és mésznyomok eltávolításához
  • Praktikus, szórófejes kiszerelés
A termék nem kapható.

Termékleírás

A Keranet kül- és beltéri cement-, mész-, sókivirágzás-nyomokkal és piszokkal, olajjal szennyezett felületek (homlokzat is) tisztításához alkalmas, továbbá: cement- és mésznyomok eltávolításához kerámia és mozaik burkolólapok felületéről falon és padlón, cementbázisú ragasztók és fugázók maradványainak eltávolításához a felületekről, mész-, só- stb. kivirágzások eltávolításához a kerámiafelületekről vagy fugákról burkolólapoknál, betonszerkezeteknél és vakolatoknál, tipikus „építéshelyi” szennyeződések eltávolításához csempéről, mosdóról, kádról, eloxált alumíniumról, rozsdamentes acélról, krómozott armatúrákról, valamint rozsdafoltok eltávolításához.

A Keranet tisztítóhatása szerves savakon alapul, amelynek előnye, hogy éppoly hatásos, mint a lényegesen erősebb savak (sósav, hidroklórsav, kénsav stb.), de ezekkel szemben nem fejleszt mérgező gőzöket. Helyesen alkalmazva a Keranet nem károsítja a kerámia burkolólapok közti színes fugákat sem, hanem eltávolítja a kikeményedés után esetleg visszamaradt szennyeződéseket.

Használata tilos márványon vagy mésztartalmú kövön, agglomerátokon, savérzékeny mázascsempék felületén. A Keranet mindig védőkesztyűben, védőszemüveg viselésével alkalmazandó, kerülendő a termék bőrre vagy ruhára kerülése. Használat előtt meg kell bizonyosodni arról, hogy a tisztítandó felület saválló. Kétséges esetekben előzetes próba végzése szükséges. A Keranet fémfelületekkel érintkezve azok korrózióját okozhatja. Nem szabad túl sokáig hagyni a Keranetet a fugákon, bő vízzel le kell öblíteni az anyag maradékának teljes eltávolításához (ami színeltérést okozhatna). Kerülendő a Keranet és fém vagy festett, lakkozott felületek érintkezése, mert azok korrózióját eredményezheti.

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

További ajánlataink

Specifikációk

Csomagolási térfogat
0.001650
Régi cikkszám
60124852
EAN
2070124852012 8022452128066
súly (kg)
0,75
Termék típusa
cementfátyol-eltávolító
Márka
MAPEI

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező