MAPEI ECO PRIM GRIP PLUS 1kg - tapadóhíd

Cikkszám
28873994
  • Felhasználásra kész
  • Bel- és kültéri használatra
  • Akrilgyanta-bázisú
  • Szilikahomok tartalmú, vizesdiszperziós tapadásfokozó alapozó
  • Nagyon alacsony illékony szervesanyag-kibocsátás (VOC)
4 890 Ft/darab 4 890 Ft/kilogram

Áruházi átvétel

Tájékoztató jellegű készletinformáció

  Készlet Szállítás Helyszíni átvétel Helyszini vásárlás
Webshop raktár - Csepel BSZL 53
Szigetszentmiklósi Szakáruház 53
Maglódi Szakáruház 15
Dunakeszi Szakáruház 21

Termékleírás

Az Eco Prim Grip kiválóan tapadó, víz- és öregedésálló, oldószermentes, akrilgyantabázisú, válogatott adalékanyag-tartalmú, vizesdiszperziós-alapozó. Ideális érdes aljzatfelület-vakolatok, aljzatkiegyenlítő és simítóhabarcsok bedolgozásához, kiváló tapadást biztosít sima, kismértékben nedvszívó felületeken is, valamint nedvszívó felületeken csökkenti és egységesíti a nedvszívó képességet.

Száradása után szilárd tapadófelületet ad bármely cementkötésű keverék számára olyan aljzatokon, mint pl. beton, pórusbeton, tégla, természetes kőlap, gipszkarton, fa, kerámia, fém, vakolat, gipsz, stb.

Az Eco Prim Grip egy felhasználásra kész szürke latex, amely hengerrel vagy ecsettel könnyen felhordható. Az Eco Prim Grip nem tűzveszélyes és nagyon alacsony illékony szervesanyag-kibocsátású (VOC). Ezért a termék mind a burkolók, mind a végfelhasználók egészségére ártalmatlan. Minden különösebb óvintézkedés nélkül tárolható.

Felhasználásra kész, általános használatú alapozó bel- és kültéri padlókhoz és falakhoz. Az Eco Prim Grip beton, tégla, vibropréselt betonelemek, gipsz és pórusbeton falazóblokk-felületeken alkalmazható bármely cement-, gipsz- és mészbázisú vakolat tapadásjavítására.

Az Eco Prim Grip alkalmas továbbá hidegburkolati ragasztóhabarcsok, aljzatkiegyenlítő és simítóanyagok tapadásjavítására nem-nedvszívó felületeken, pl. beltéri kerámia-, terrazzo- és természeteskő-burkolatú padlókon.

Alkalmazható továbbá beton-, tégla-, stb. aljzatokra bedolgozott vakolat tapadásjavításához; meglévő beltéri kerámia-, terrazzo- és természeteskő-burkolatú padlókra bedolgozott simító- és aljzatkiegyenlítő habarcs tapadásjavításához; kerámia- és természeteskőlap-burkolatú padlók fektetéséhez közvetlenül a régi kerámiapadlóra.

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

További ajánlataink

Specifikációk

Csomagolási térfogat
0.001872
Régi cikkszám
66153465
EAN
8022452120886 8022452132391
szélesség (cm)
12
súly (kg)
1
magasság (cm)
13
anyagszükséglet (kg/m2)
0,2-0,3
hossz (cm)
12
színe
szürke
Termék típusa
tapadóhíd
Márka
MAPEI
Termékcsalád
ECO PRIM

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező