MAPEI ECO PRIM GRIP PLUS 1kg - tapadóhíd

Cikkszám
66153465
  • Felhasználásra kész
  • Bel- és kültéri használatra
  • Akrilgyanta-bázisú
  • Szilikahomok tartalmú, vizesdiszperziós tapadásfokozó alapozó
  • Nagyon alacsony illékony szervesanyag-kibocsátás (VOC)
A termék nem kapható.

Termékleírás

Az Eco Prim Grip kiválóan tapadó, víz- és öregedésálló, oldószermentes, akrilgyantabázisú, válogatott adalékanyag-tartalmú, vizesdiszperziós-alapozó. Ideális érdes aljzatfelület-vakolatok, aljzatkiegyenlítő és simítóhabarcsok bedolgozásához, kiváló tapadást biztosít sima, kismértékben nedvszívó felületeken is, valamint nedvszívó felületeken csökkenti és egységesíti a nedvszívó képességet.

Száradása után szilárd tapadófelületet ad bármely cementkötésű keverék számára olyan aljzatokon, mint pl. beton, pórusbeton, tégla, természetes kőlap, gipszkarton, fa, kerámia, fém, vakolat, gipsz, stb.

Az Eco Prim Grip egy felhasználásra kész szürke latex, amely hengerrel vagy ecsettel könnyen felhordható. Az Eco Prim Grip nem tűzveszélyes és nagyon alacsony illékony szervesanyag-kibocsátású (VOC). Ezért a termék mind a burkolók, mind a végfelhasználók egészségére ártalmatlan. Minden különösebb óvintézkedés nélkül tárolható.

Felhasználásra kész, általános használatú alapozó bel- és kültéri padlókhoz és falakhoz. Az Eco Prim Grip beton, tégla, vibropréselt betonelemek, gipsz és pórusbeton falazóblokk-felületeken alkalmazható bármely cement-, gipsz- és mészbázisú vakolat tapadásjavítására.

Az Eco Prim Grip alkalmas továbbá hidegburkolati ragasztóhabarcsok, aljzatkiegyenlítő és simítóanyagok tapadásjavítására nem-nedvszívó felületeken, pl. beltéri kerámia-, terrazzo- és természeteskő-burkolatú padlókon.

Alkalmazható továbbá beton-, tégla-, stb. aljzatokra bedolgozott vakolat tapadásjavításához; meglévő beltéri kerámia-, terrazzo- és természeteskő-burkolatú padlókra bedolgozott simító- és aljzatkiegyenlítő habarcs tapadásjavításához; kerámia- és természeteskőlap-burkolatú padlók fektetéséhez közvetlenül a régi kerámiapadlóra.

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

További ajánlataink

Specifikációk

EAN
2066153465002 8022452056413 8022452120886
szélesség (cm)
12
hossz (cm)
12
magasság (cm)
13
súly (kg)
1
anyagszükséglet (kg/m2)
0,2-0,3
színe
szürke
Termék típusa
tapadóhíd
Márka
MAPEI
Termékcsalád
ECO PRIM

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező