Gyerekszőnyeg

Megtekintés Rács Lista

8 tétel(ek)

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

8 tétel(ek)

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

JÁTÉK A SZŐNYEGEN

A gyerekszobák birodalmának elengedhetetlen kelléke a pihe-puha gyerekszőnyeg. Számtalan szín, forma és nagyság közül válogathatunk gyermekünk ízlése, és a szoba kialakításától függően. A gyerekek akár több órán át képesek a padlón játszani, ezért egy jól megválasztott szőnyeggel ideálissá tehetjük azokat a tereket, ahol a gyermekünk vidáman tevékenykedik. Ráadásul megteremthetjük az ideális és felszabadult játék örömét, amivel biztosíthatjuk, hogy önfeledten fedezhessék fel az ő kis világukat. Ebben a gyerekszőnyeg nagy segítség lehet, hiszen, mivel rajta játszanak, így beleszőhetik a kalandjaikba. A gyerekszőnyegek a mesevilág szereplőit varázsolják a gyerekszobákba. A gyerekek lételeme a játék, kreativitásuk és fantáziájuk végtelen.

Legyünk ebben partnerek, barátok, játszótársak, és válasszunk a szobájukba olyan csodálatos szőnyegeket, ami inspirálja és segíti a felejthetetlen játékuk örömét!

MIRE KELL FIGYELNI A GYEREKSZŐNYEGEK VÁSÁRLÁSÁNÁL?

Mindenekelőtt határozzuk meg, milyen nagyságú és formájú szőnyegre van szükségünk! Válasszuk ki a legideálisabb nagyságot és alakot, hogy jól illeszkedjen a gyerekszobába! Ne essünk abba a hibába, hogy túlságosan nagy, vagy túlságosan kicsi szőnyeget választunk, ami felkúszik a falra, vagy elveszik a szoba közepén. Majd térjünk rá a szőnyeg anyagára. A BAUHAUSban poliészter, polipropilén anyagból készült gyermekszőnyegek közül válogathatunk, amelyek kiváló minőségűek, puhák és kényelmesek. Ezek az anyagok lehetővé teszik, hogy órákig csússzanak-másszanak rajta a gyerekek. Nem kopnak ki, nem szakadnak és nem csúsznak. Vegyük figyelembe a szőnyeg szálmagasságát. Ajánlatos rövid szálú szőnyeget választani a tisztíthatóság érdekében. Ebben az életkorban a gyerekek még sokat építenek, ezért is fontos, ha rövid szálú szőnyeget válasszunk! Lényegesek az élénk, vidám színek és minták.

A GYERMEK IGÉNYEIHEZ ALKALMAZKODJUNK!

Vegyük figyelembe a kisgyermek igényeit! Szerepelhetnek a szőnyegen a kedvenc ismert mesefigurák, állatok vagy tájak. Kisgyermekek esetében fontos megjegyezni, hogy kerüljük azokat a mesefigurákat vagy állatokat, amitől esetleg félhetnek! Lányok esetében a virágos, puha és kényelmes szőnyegek közkedveltek, ahol a legjobb barátnőikkel játszhatnak, és összebújva beszélhetik meg az élet nagy dolgait. Az állatos és mackós figurák is igen népszerűek. A kisfiúknál felkapottak a kisautókat, a vonatokat, a markolókat, a repülőket és egyéb játék gépjárműveket ábrázoló szőnyegek. Számukra az autópályás, városos gyerekszőnyegek sok-sok házzal, utcával, épülettel kiváló ajándék lehet. Ahogy növekednek a gyerekek, a játékon kívül, más esztétikai szempontok is szóba jönnek. Emiatt figyeljünk a szőnyeg színére és mintavilágára, hogy passzoljon a szoba többi textiljével! Nem kell aggódnunk, hogy a gyerek, a játék hevében, esetleg felfázik, mivel ezek a szőnyegek kellemesen puhák és vastagok. A tisztítással sem kell sokat bajlódnunk, hiszen csak fel kell porszívóznunk és néhanapján kimosnunk, és folytatódhat a szőnyegen való játék. A BAUHAUSnál lányos és fiús szőnyegek közül is válogathatunk kedvünk szerint. Megtalálhatók a versenyautós-városos és világtérképes mintájúak, valamint a pillangós, állatos és csillagmintás szőnyegek. Egy jól megválasztott gyerekszőnyeg nemcsak szépen mutat a szobában, de praktikus választás is. Bármelyik mellett is döntünk, nagy valószínűséggel nagy örömet okozunk a kisgyermekeknek, és otthonosabbá varázsolhatjuk a gyerekszobákat!