KITTFORT PRIMAGLETT - beltéri szuperfehér glett (5kg)

Cikkszám
22869357
  • Előrekevert beltéri glett
  • Szuper fehér
  • Több kiszerelésben
2 390 Ft/darab 478 Ft/KG

Áruházi átvétel

Termékleírás

Az extra fehér, krémállagú glett optimális megoldást nyújt tökéletes simaságú beltéri falfelületek és mennyezetek kialakításához, továbbá falai és mennyezetei javításához, valamint falfestés, tapétázás és csempézés előtt tökéletes simaságú aljzat kialakításához. Kitűnően kiegyenlíti a panellakások betonfalait és betonmennyezeteit, ajánlott közösségi és ipari épületek felújításához is.

Az aljzat előkészítése: 
Alkalmas aljzatok: beton, porobeton, gipszkarton- és farostlemezek, illetve más szokványos szilikátalapú aljzatok. Az aljzatot letisztítjuk, zsírtalanítjuk, és eltávolítjuk a morzsolódó részeket és a régi festékrétegeket. Továbbá a nedvszívó részeket mélyalapozóval kezeljük, a 3 mm-nél mélyebb hibákat pedig Profi akrilalapú gittel kijavítjuk.

A glett előkészítése:
A Prima Profi glett közvetlen felhasználásra kész, felnyitás után könnyedén megkeverjük, kézzel vagy elektromos keverőgéppel. Szükség esetén nagyon óvatosan vízzel felhígíthatjuk. Vigyázzunk, nehogy túlhígítsuk!

Glettelés:
A primaglettet spaklival vagy simítókéssel felhordjuk, 1-3 mm vastagságú lehet. Az 1-3 mm-es réteg 2-8 óra alatt szárad meg teljesen, a környezeti hőmérséklettől és a réteg vastagságától függően. A még nem teljesen száraz réteget nedves szivaccsal elsimítjuk, és ezzel elkerülhetjük a munkaigényes csiszolást (pormentes technika)! Megszáradás után a glettet 80-100 finomságú csiszolópapírral megcsiszoljuk. Szükség esetén megismételjük az egész folyamatot.

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

További ajánlataink

Specifikációk

Régi cikkszám
65994014
EAN
2075994014010 8595030523497
súly (kg)
5
Termék típusa
beltéri glett
Márka
KITTFORT
Termékcsalád
PRIMAGLETT

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező