KITTFORT PRIMAGLETT - beltéri szuperfehér glett (10kg)

Cikkszám
29664836
  • Előrekevert beltéri glett
  • Szuper fehér
  • Több kiszerelésben
 
Szállítási információ
A kosár paramétereinek megfelelő szállítási, vagy helyszíni átvételi módok és idők a fizetési oldalon találhatók.
4 590 Ft/darab 459 Ft/kilogram
 
 
 
  Készlet Szállítás Helyszíni átvétel Helyszíni vásárlás
Szakáruház Maglód 64
Szakáruház Dunakeszi 70

Az extra fehér, krémállagú glett optimális megoldást nyújt tökéletes simaságú beltéri falfelületek és mennyezetek kialakításához, továbbá falai és mennyezetei javításához, valamint falfestés, tapétázás és csempézés előtt tökéletes simaságú aljzat kialakításához. Kitűnően kiegyenlíti a panellakások betonfalait és betonmennyezeteit, ajánlott közösségi és ipari épületek felújításához is.

Az aljzat előkészítése: 
Alkalmas aljzatok: beton, porobeton, gipszkarton- és farostlemezek, illetve más szokványos szilikátalapú aljzatok. Az aljzatot letisztítjuk, zsírtalanítjuk, és eltávolítjuk a morzsolódó részeket és a régi festékrétegeket. Továbbá a nedvszívó részeket mélyalapozóval kezeljük, a 3 mm-nél mélyebb hibákat pedig Profi akrilalapú gittel kijavítjuk.

A glett előkészítése:
A Prima Profi glett közvetlen felhasználásra kész, felnyitás után könnyedén megkeverjük, kézzel vagy elektromos keverőgéppel. Szükség esetén nagyon óvatosan vízzel felhígíthatjuk. Vigyázzunk, nehogy túlhígítsuk!

Glettelés:
A primaglettet spaklival vagy simítókéssel felhordjuk, 1-3 mm vastagságú lehet. Az 1-3 mm-es réteg 2-8 óra alatt szárad meg teljesen, a környezeti hőmérséklettől és a réteg vastagságától függően. A még nem teljesen száraz réteget nedves szivaccsal elsimítjuk, és ezzel elkerülhetjük a munkaigényes csiszolást (pormentes technika)! Megszáradás után a glettet 80-100 finomságú csiszolópapírral megcsiszoljuk. Szükség esetén megismételjük az egész folyamatot.

Szállítási súly (kg)
10.210000
Csomagolási térfogat
0.000001
Régi cikkszám
65994005
EAN
8595030523503
súly (kg)
10
Termék típusa
beltéri glett
Márka
KITTFORT
Termékcsalád
PRIMAGLETT
Szállítási hosszúság (cm)
1,00
Szállítási szélesség (cm)
1.000000
Szállítási magasság (cm)
1,00

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező