KITTFORT PRIMAGLETT - beltéri szuperfehér glett (0,5kg)

Cikkszám
21676411
  • Előrekevert beltéri glett
  • Szuper fehér
  • Több kiszerelésben
630 Ft/darab 1 260 Ft/kilogram

Áruházi átvétel

Tájékoztató jellegű készletinformáció

  Készlet Szállítás Helyszíni átvétel Helyszini vásárlás
Webshop raktár - Csepel BSZL 117
Szigetszentmiklósi Szakáruház 117
Maglódi Szakáruház 1
Dunakeszi Szakáruház 23

Termékleírás

Az extra fehér, krémállagú glett optimális megoldást nyújt tökéletes simaságú beltéri falfelületek és mennyezetek kialakításához, továbbá falai és mennyezetei javításához, valamint falfestés, tapétázás és csempézés előtt tökéletes simaságú aljzat kialakításához. Kitűnően kiegyenlíti a panellakások betonfalait és betonmennyezeteit, ajánlott közösségi és ipari épületek felújításához is.

Az aljzat előkészítése: 
Alkalmas aljzatok: beton, porobeton, gipszkarton- és farostlemezek, illetve más szokványos szilikátalapú aljzatok. Az aljzatot letisztítjuk, zsírtalanítjuk, és eltávolítjuk a morzsolódó részeket és a régi festékrétegeket. Továbbá a nedvszívó részeket mélyalapozóval kezeljük, a 3 mm-nél mélyebb hibákat pedig Profi akrilalapú gittel kijavítjuk.

A glett előkészítése:
A Prima Profi glett közvetlen felhasználásra kész, felnyitás után könnyedén megkeverjük, kézzel vagy elektromos keverőgéppel. Szükség esetén nagyon óvatosan vízzel felhígíthatjuk. Vigyázzunk, nehogy túlhígítsuk!

Glettelés:
A primaglettet spaklival vagy simítókéssel felhordjuk, 1-3 mm vastagságú lehet. Az 1-3 mm-es réteg 2-8 óra alatt szárad meg teljesen, a környezeti hőmérséklettől és a réteg vastagságától függően. A még nem teljesen száraz réteget nedves szivaccsal elsimítjuk, és ezzel elkerülhetjük a munkaigényes csiszolást (pormentes technika)! Megszáradás után a glettet 80-100 finomságú csiszolópapírral megcsiszoljuk. Szükség esetén megismételjük az egész folyamatot.

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

További ajánlataink

Specifikációk

Régi cikkszám
60082543
EAN
8595030540630
súly (kg)
0,5
Termék típusa
beltéri glett
Márka
KITTFORT
Termékcsalád
PRIMAGLETT

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező