Grillkocsi

Megtekintés Rács Lista

9 tétel(ek)

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

9 tétel(ek)

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

GRILLKOCSI, A GRILLEZÉS ÚJ SZTÁRJA

A grillezés sokunk kedvenc hétvégi elfoglaltsága; közös időtöltés, napsütés és az a bizonyos utánozhatatlan füstös íz, amit csakis egy grill adhat meg számunkra. A grillek széles választéka áll rendelkezésre, legyen szó faszenes, elektromos vagy gázgrillekről… Választhatunk egészen egyszerű szerkezetet és grillkocsit is… Mindenki a saját igényei szerint megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt!

A grillkocsik között alapvetően kétféle típussal találkozunk: faszenes grillezőkocsikkal és fedeles gázgrillekkel. Mindkét típus kiválóan alkalmas ínycsiklandó finomságok elkészítésére. Bemutatjuk a grillkocsikat…

FASZENES GRILLEZŐKOCSIK

A faszenes grillezőkocsik jelentős méretekkel rendelkeznek, ennek köszönhetően nagyszerűen használhatók akár nagyobb vendégsereg fogadása során is. Mivel saját fedéllel rendelkeznek, ezért ínycsiklandó barbecue készítésére is alkalmasak. Ha szívesen fogyasztjuk ezt a finomságot, egy ilyen grill remek szolgálatot tesz számunkra. A fedél megvédi a parazsat a széltől, így egyenletes és kiszámítható lesz a sülés.

Az ilyen grillek rendkívül kényelmes sütést tesznek lehetővé, többek között ezért is szeretjük őket. Használat közben nem kell hajolgatni, nem kell leguggolni, ha meg szeretnénk fordítani a készülő szeleteket, vagy csak rájuk szeretnénk pillantani. Elég csak felnyitnunk a fedelét, és máris kényelmesen elérhetjük a húsokat és zöldségeket. A gyártók figyelmet fordítottak arra, hogy legyen hova pakolnunk a forgatólapátokat, kéztörlőket és az elkészült finomságokat. Ezért rendszerint alsó polcot és teraszt is találunk rajtuk. A faszenes grillkocsik akár szűk udvarokban, sőt nagyobb erkélyeken is használhatók. Természetesen a legjobb helyük a kertben van…

A faszenes grillek remek választást jelentenek mindazoknak, akik komolyan gondolják a grillezést, és nem érik be félmegoldásokkal. És természetesen azoknak is kötelező darab, akik élnek-halnak a barbecue-ért!

FEDELES GÁZGRILLEK

A fedeles gázgrillek esetében a hőt gázzal teremtjük elő, ezért a klasszikus grillezéssel szemben ez esetben kissé más jellemzőket említhetünk. A gázüzemű hevítésnek köszönhetően számos előnyt említhetünk az ilyen gázgrillek mellett.

A gázüzemű grillkocsik használata roppant kényelmes, még parázskészítő eszközökre sincs szükség. Ráadásul tiszták, kényelmesek és rendkívül gyorsan felmelegszenek. A legtöbb ilyen készülék hőmérővel rendelkezik, így kezdő grillezők számára is ideális választást jelent; azt szoktuk mondani, hogy a fedeles gázgrillel nem lehet elrontani az ételt.

Mivel fedővel rendelkezik, a faszenes grillkocsihoz hasonlóan: kiválóan alkalmas barbecue készítésére. Tagadhatatlan azonban, hogy a grillezés füstös aromáját ezzel a megoldással nem élvezhetjük ki. Valamit valamiért: füstös aroma helyett kevesebb tisztogatást kell végeznünk a sütés végeztével.

A fedeles gázgrillek remek választást jelentenek mindazok számára, akik inkább a kényelmes ételkészítést helyezik előtérbe a füstaromás grillezéssel szemben. Ha inkább a beszélgetés vagy a gyermekekkel folyó labdázás adja az együtt töltött idő legjavát, akkor a fedeles gázrillek ideális választást jelentenek. Könnyen, egyszerűen, macera nehézség nélkül készíthetjük el a legfinomabb ételeket.

Ismerjük meg a BAUHAUS kínálatában szereplő grillkocsikat, és válasszuk az igényeinknek leginkább megfelelőt! Akármelyik típus mellett döntünk, biztosak lehetünk benne, hogy imádni fogjuk a vele készített finomságokat!