1. MASTERLOCK - acél kerékpár lánc zár 0,9mx8mm
  7 290 Ft 
  Részletek
 2. MASTERLOCK - acél kerékpár U lakat 21x11x1,3cm
  10 690 Ft 
  Részletek
 3. MASTERLOCK - lapos gumipók 60cm
  990 Ft 
  Részletek
 4. MASTERLOCK - gumi rögzítőkötél 80cm (karabineres)
  1 590 Ft 
  Részletek
 5. MASTERLOCK - mini gumipók 25cm (4db)
  990 Ft 
  Részletek
 6. MASTERLOCK - golyós gumipók 20cm (4db)
  1 690 Ft 
  Részletek
 7. MASTERLOCK - megerősített kerékpár kábelzár 1mx18mm
  5 890 Ft 
  Részletek
 8. MASTERLOCK - lapos gumipók 80cm
  1 190 Ft 
  Részletek
 9. MASTERLOCK - gumipók 60cm (2db)
  990 Ft 
  Részletek
 10. MASTERLOCK - gumipók 40cm (2db)
  890 Ft 
  Részletek
 11. MASTERLOCK - acél kerékpár kábelzár 0,9mx6mm
  5 390 Ft 
  Részletek
 12. MASTERLOCK - gumipók 80cm (2db)
  1 290 Ft 
  Részletek
 13. MASTERLOCK - gumipók 100cm (2db)
  1 390 Ft 
  Részletek
 14. MASTERLOCK - kerékpár kábelzár 1,8mx8mm
  2 690 Ft 
  Részletek
 15. CASA VIVANTE - selyemvirág (magnólia, sötétrózsaszín, 80cm)
  5 590 Ft 
  Részletek
 16. MASTERLOCK - acél kerékpár kábelzár 65cmX8mm (kulcsos, 2 színben)
  2 090 Ft 
  Részletek
 17. MASTERLOCK - acél kerékpár kábelzár 1,2mx8mm (kék, fix kombinációval)
  2 090 Ft 
  Részletek
 18. MASTERLOCK - kerékpár kábelzár 1mx18mm
  5 690 Ft 
  Részletek
 19. MASTERLOCK - acél kerékpár kábelzár 55cmx6mm (fix kombináció)
  1 490 Ft 
  Részletek
 20. MASTERLOCK - acél kerékpár kábelzár 1,2mx8mm (fekete, fix kombinációval)
  2 090 Ft 
  Részletek
 21. MASTERLOCK - acél kerékpár kábelzár 55cmx6mm (kulcsos)
  1 490 Ft 
  Részletek
 22. MASTERLOCK - acél kerékpár kábelzár 65cmX8mm (kulcsos, 4 színben)
  1 890 Ft 
  Részletek
 23. MASTERLOCK - kerékpár kábelzár 1,8mx10mm
  4 790 Ft 
  Részletek
 24. MASTERLOCK - acél kerékpár kábelzár 1,8mx8mm
  2 690 Ft 
  Részletek
Emelkedő irány beállítása

Kert-szabadidő

Nincs könnyű dolga annak, aki egy gyönyörű kertről álmodik, és elkezdi azt megvalósítani. Mindenkinek más és más a szép kert. Gyakran megtörténik, hogy a fejünkben elképzelünk valamit, azonban a kivitelezése, a kellékek beszerzése során akadályokba ütközünk. A cél legtöbbször egy könnyen kezelhető, tetszetős kert kialakítása, amit elsősorban használni szeretnénk, és csak másodsorban gyönyörködni benne.

A kert a szabadidős tevékenységek egyik fontos helyszíne lehet, de csak akkor, ha szépen, igényesen van kialakítva, jól tervezett és rendezett. A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatából számos termék közül válogathatunk, hogy kertünket élhetővé, kellemessé és élvezhetővé tegyük.

A grillezés kellékei, medencék, kerti bútorok, árnyékolók és pavilonok, kültéri épületek és tárolók, növénytartók és kerti dekorációk, öntözés és a kerti gondozás eszközei között számos termék között válogathatunk.

Ezen termékek némelyikének megvásárlásával teljesen át tudjuk alakítani kertünket, szűkebb környezetünket. Mindenki a saját ízléséhez igazodva kialakíthatja és élvezheti a gyönyörű kert nyújtotta előnyöket.

Egy esztétikus kert akkor tartható fenn hosszútávon, ha könnyen ápolható, és ez az ápoltság, rendezettség könnyen megoldható. Hiába van egy gyönyörű kertünk, ha annak az az ára, hogy állandóan rendezni kell, a kerti bútorokat takarítani, a pavilonokat ide-oda állítgatni, akkor a végén nem a pihenés és a kikapcsolódás oázisa lesz, hanem terheltséget, feszültséget generál bennünk, és ahelyett, hogy szeretnénk és élveznénk, elkezdjük utálni, bármennyire is szép és gondosan kialakított.

Kialakításkor érdemes odafigyelni a lombhullató növények mennyiségére. Azokat a növényeket is kerülni kell a kert kialakításakor, amelyek a gyökerüktől burjánzanak. Érdemes azt is gondosan megtervezni, hová kerüljön pázsit, mert később a füvet rendszeresen vágni kell. Tudni kell, mi lesz az elültetett növényekből öt, tíz vagy húsz év múlva, milyen ápolást igényelnek.

A házunk stílusát is figyelembe kell venni, amikor grillezők, medencék, pavilonok vagy kerti bútorok között válogatunk. A dekorációs elemek és használati tárgyak döntően meghatározzák kertünk hangulatát és stílusát.

Az öntözés, locsolás a rendezett kert egyik alapfeltétele. Ezen eszközökről sem feledkezhetünk meg a kert tervezése és kialakítása során. A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában minőségi öntöző- és locsolórendszerek között keresgélhetünk kedvünkre valót.

Árnyékolás és pavilonok kategóriában megtaláljuk a kerti sátrakat, terasztetőket, napernyőket, napernyőtalpakat, a napernyőkhöz és hintaágyakhoz használatos tetővásznakat, valamint egyéb kültéri termékeket is. Végtelen azoknak a kültéri tevékenységeknek a száma, amit egy jól kiválasztott kerti sátor alatt folytathatunk. Elsődlegesen a perzselő napsütéstől óvnak meg bennünket, de akár a szél ellen is védelmet nyújthatnak. A nyári pihenés nélkülözhetetlen eszközei a felsorolt termékek, a kertbe beépülve a felüdülést és a kikapcsolódást szolgálják a család minden tagja számára.

Mint ahogy az életünk kiemelt helyszíne lehet a kert, így a tavaszi-nyári időszakban a termékpaletta kiemelt színtere minden ide tartozó termék. Válogassunk kedvünkre a gazdag kínálatból!

A BAUHAUS szakáruház és webshop kínálatában számos minőségi termék között meg tudjuk találni a nekünk leginkább tetsző kerti eszközöket, és ezek segítségével kialakítani egy tetszetős, kellemes és szép otthont, melynek részét képezi egy gyönyörű kert is.

Card logos