1. FLASH - lávakő (3kg)
  2 150 Ft 
  Részletek
 2. FLASH - grillbegyújtó (1L)
  1 290 Ft 
  Részletek
 3. FLASH - grill kókuszbrikett (3kg)
  1 290 Ft 
  Részletek
 4. FLASH - grilltálca (34x23cm)
  990 Ft 
  Részletek
 5. FLASH - begyújtókocka (32db, fa-viasz bázisú)
  309 Ft 
  Részletek
 6. FLASH - begyújtókocka (72db, fa-viasz bázisú, zacskóban)
  695 Ft 
  Részletek
 7. FLASH - begyújtókocka (128db, petróleumbázisú)
  1 649 Ft 
  Részletek
 8. FLASH BIO - grillbegyújtó (1L)
  1 530 Ft 
  Részletek
 9. FLASH - gyufafejes begyújtó (12db)
  439 Ft 
  Részletek
 10. FLASH - begyújtókocka (32db, paraffinbázisú)
  509 Ft 
  Részletek
 11. FLASH - begyújtó fagyapot (24db)
  1 329 Ft 
  Részletek
 12. FLASH - begyújtókocka (100db, paraffinbázisú)
  1 699 Ft 
  Részletek
 13. FLASH - begyújtókocka (32db, petróleumbázisú)
  499 Ft 
  Részletek
 14. FLASH - begyújtó fagyapot (32db)
  1 819 Ft 
  Részletek
 15. FLASH - begyújtókocka (72db, fa-viasz bázisú, dobozban)
  909 Ft 
  Részletek
 16. FLASH - begyújtókocka (100db, fa-viasz bázisú)
  1 659 Ft 
  Részletek
 17. FLASH - begyújtókocka (16db, paraffinbázisú)
  369 Ft 
  Részletek
 18. FLASH - grill faszén (10kg)
  2 990 Ft 
  Részletek
 19. FLASH - bio lámpaolaj (1L)
  1 640 Ft 
  Részletek
 20. FLASH - begyújtókocka (12db, fa-viasz bázisú)
  299 Ft 
  Részletek
 21. FLASH - begyújtó fagyapot (1,5kg)
  3 990 Ft 
  Részletek
 22. FLASH - tűzpaszta (1L)
  1 640 Ft 
  Részletek
 23. Tűzpaszta (200g)
  620 Ft 
  Részletek
 24. FLASH - tűzgél (0,5L)
  1 460 Ft 
  Részletek
 25. FLASH - grill faszén (3kg)
  990 Ft 
  Részletek
Emelkedő irány beállítása

Kert-szabadidő

Nincs könnyű dolga annak, aki egy gyönyörű kertről álmodik, és elkezdi azt megvalósítani. Mindenkinek más és más a szép kert. Gyakran megtörténik, hogy a fejünkben elképzelünk valamit, azonban a kivitelezése, a kellékek beszerzése során akadályokba ütközünk. A cél legtöbbször egy könnyen kezelhető, tetszetős kert kialakítása, amit elsősorban használni szeretnénk, és csak másodsorban gyönyörködni benne.

A kert a szabadidős tevékenységek egyik fontos helyszíne lehet, de csak akkor, ha szépen, igényesen van kialakítva, jól tervezett és rendezett. A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatából számos termék közül válogathatunk, hogy kertünket élhetővé, kellemessé és élvezhetővé tegyük.

A grillezés kellékei, medencék, kerti bútorok, árnyékolók és pavilonok, kültéri épületek és tárolók, növénytartók és kerti dekorációk, öntözés és a kerti gondozás eszközei között számos termék között válogathatunk.

Ezen termékek némelyikének megvásárlásával teljesen át tudjuk alakítani kertünket, szűkebb környezetünket. Mindenki a saját ízléséhez igazodva kialakíthatja és élvezheti a gyönyörű kert nyújtotta előnyöket.

Egy esztétikus kert akkor tartható fenn hosszútávon, ha könnyen ápolható, és ez az ápoltság, rendezettség könnyen megoldható. Hiába van egy gyönyörű kertünk, ha annak az az ára, hogy állandóan rendezni kell, a kerti bútorokat takarítani, a pavilonokat ide-oda állítgatni, akkor a végén nem a pihenés és a kikapcsolódás oázisa lesz, hanem terheltséget, feszültséget generál bennünk, és ahelyett, hogy szeretnénk és élveznénk, elkezdjük utálni, bármennyire is szép és gondosan kialakított.

Kialakításkor érdemes odafigyelni a lombhullató növények mennyiségére. Azokat a növényeket is kerülni kell a kert kialakításakor, amelyek a gyökerüktől burjánzanak. Érdemes azt is gondosan megtervezni, hová kerüljön pázsit, mert később a füvet rendszeresen vágni kell. Tudni kell, mi lesz az elültetett növényekből öt, tíz vagy húsz év múlva, milyen ápolást igényelnek.

A házunk stílusát is figyelembe kell venni, amikor grillezők, medencék, pavilonok vagy kerti bútorok között válogatunk. A dekorációs elemek és használati tárgyak döntően meghatározzák kertünk hangulatát és stílusát.

Az öntözés, locsolás a rendezett kert egyik alapfeltétele. Ezen eszközökről sem feledkezhetünk meg a kert tervezése és kialakítása során. A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában minőségi öntöző- és locsolórendszerek között keresgélhetünk kedvünkre valót.

Árnyékolás és pavilonok kategóriában megtaláljuk a kerti sátrakat, terasztetőket, napernyőket, napernyőtalpakat, a napernyőkhöz és hintaágyakhoz használatos tetővásznakat, valamint egyéb kültéri termékeket is. Végtelen azoknak a kültéri tevékenységeknek a száma, amit egy jól kiválasztott kerti sátor alatt folytathatunk. Elsődlegesen a perzselő napsütéstől óvnak meg bennünket, de akár a szél ellen is védelmet nyújthatnak. A nyári pihenés nélkülözhetetlen eszközei a felsorolt termékek, a kertbe beépülve a felüdülést és a kikapcsolódást szolgálják a család minden tagja számára.

Mint ahogy az életünk kiemelt helyszíne lehet a kert, így a tavaszi-nyári időszakban a termékpaletta kiemelt színtere minden ide tartozó termék. Válogassunk kedvünkre a gazdag kínálatból!

A BAUHAUS szakáruház és webshop kínálatában számos minőségi termék között meg tudjuk találni a nekünk leginkább tetsző kerti eszközöket, és ezek segítségével kialakítani egy tetszetős, kellemes és szép otthont, melynek részét képezi egy gyönyörű kert is.

Card logos