HÖRMANN RENOMATIC LIGHT PROLIFT - hőszigetelt szekcionált garázskapu (250x200cm)

Cikkszám
29827134
  • Szabad átjáróméretek: 2500 x 1920 mm
  • ProLift motormeghajtás
  • M-bordás kivitel
  • Fehér színű, Woodgrain felület
  • Hőszigetelt
  • Fekete fogantyúval és 2 db távirányítóval
417 490 Ft/db
 
  Készlet Szállítás Helyszíni átvétel Szakáruházban
Központi raktár - Csepel BSZL 0
Szakáruház Szigetszentmiklós 1
Szakáruház Maglód 2
Szakáruház Dunakeszi 2

A szekcionált kapuk függőlegesen nyílnak és helytakarékos módon a mennyezet alatt helyezkednek el. E konstrukciós elvnek köszönhetően maximális helyet biztosítanak a garázsban és a garázs előtt. A szekcionált garázskapuk bármilyen garázsnyílásba beépíthetők és max. 14 cm-rel nagyobb áthajtószélességet biztosítanak, mint a billenőkapuk. Ezenfelül a négy oldalon elhelyezkedő, tartósan elasztikus és időjárásálló tömítésnek köszönhetően optimálisan tömítettek. 

Ha a kapu zárva van, a feltolásvédelem automatikusan beugrik a vezetősín ütközőjébe, így azonnal erősen reteszel és véd a feltolással szemben. Ez a szabadalmaztatott kapureteszelés mechanikusan működik, ezért áramellátás nélkül is hatásos marad.

A hőszigetelt LPU-kapu a lehető legjobb szigetelést kínálja. A lamella U=0,5 W/m2K, a kapulap U=0,5 W/m2K hőátbocsátási tényezőjű. Emellett a 42 mm-es erős lamella gondoskodik a nagyfokú stabilitásról és a halk működésről.

A lamellák kiemelkedő hanggátlása révén az utcai forgalom zaja (kb. 80 dB(A)) a szobai hangerőre (kb. 55 dB(A)) csökken. A garázskapu a külső oldalon fehér színű, Woodgrain felületű, a belső oldalon horganyzott.

Az öregedésálló, 4 cm magas, műanyag tokláb körbefogja a tokot a rozsdásodás által veszélyeztetett tartományban és tartósan megvédi azt a lehetséges korróziótól. Ez hosszú távú és hatékony védelmet nyújt, még tartós ázás esetén is. A kapu aljzattömítésével együtt a tokláb optikailag is jó lezárást képez, kiegyenlíti az apróbb egyenetlenségeket is.

A mindkét oldalon dupla húzórugóval és dupla bowdennel ellátott Hörmann szekcionáltkapuk meggátolják a kapulap lezuhanását. A szabadalmaztatott "rugó a rugóban" rendszernek köszönhetően az eltört rugó nem repülhet el, így senkit nem sérthet meg.

Beállítható, szabadalmaztatott futógörgők, stabil görgőtartók és biztonsági futósínek akadályozzák meg a kisiklást. Így a kapulap biztonságosan helyezkedik el a mennyezet alatt.

A kaputagok egyedülálló alakjának köszönhetően nincsenek becsípődési helyek, sem a lamellák között, sem a forgópántoknál. Ezt a biztonságos ujjbecsípődés-védelmet csak a Hörmann kínálja.

Az LPU-kapulamellák olyan stabilak, hogy a kapu akár 120 km/h-s, orkán erejű szélerősséget is kibír. A garázs a viharos esővel szemben is jól védett, hiszen a tok és a kapulap között körbefutó, valamint az egyes lamellák közötti tömítéseknek köszönhetően a zárt kapun az eső sem tud behatolni.

A Hörmann szekcionált kapuk önmagukban és motorral együtt is megfelelnek az EN 13241-1 Európai Szabvány magas szintű biztonsági követelményeinek.

Szállítási hosszúság (cm)
250,00
Szállítási szélesség (cm)
10,00
Szállítási magasság (cm)
200,00
Szállítási súly (kg)
104,00
Csomagolási térfogat
0.500000
Régi cikkszám
66668242
EAN
4005954061776
színe
fehér
szélesség (cm)
250
súly (kg)
104,5
anyaga
acél
vastagság (cm)
4,2
nyílásmód
szekcionált
kötelező jótállás (év)
3
magasság (cm)
200
tartozékok
fogantyú, ProLift meghajtás, vezetősín, 2 db távirányító
Termék típusa
szekcionált garázskapu
Márka
HÖRMANN
Termékjellemző
színe - fehér
Termékcsalád
RENOMATIC LIGHT PROLIFT

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező