HÖRMANN RENOMATIC LIGHT PROLIFT - hőszigetelt szekcionált garázskapu (250x200cm)

Cikkszám
29827134
  • Szabad átjáróméretek: 2500 x 1920 mm
  • ProLift motormeghajtás
  • M-bordás kivitel
  • Fehér színű, Woodgrain felület
  • Hőszigetelt
  • Fekete fogantyúval és 2 db távirányítóval
 
Szállítási információ
A kosár paramétereinek megfelelő szállítási, vagy helyszíni átvételi módok és idők a fizetési oldalon találhatók.
417 490 Ft/darab
 
 
 
  Készlet Szállítás Helyszíni átvétel Helyszíni vásárlás
Szakáruház Szigetszentmiklós 4
Szakáruház Maglód 2
Szakáruház Dunakeszi 1

A szekcionált kapuk függőlegesen nyílnak és helytakarékos módon a mennyezet alatt helyezkednek el. E konstrukciós elvnek köszönhetően maximális helyet biztosítanak a garázsban és a garázs előtt. A szekcionált garázskapuk bármilyen garázsnyílásba beépíthetők és max. 14 cm-rel nagyobb áthajtószélességet biztosítanak, mint a billenőkapuk. Ezenfelül a négy oldalon elhelyezkedő, tartósan elasztikus és időjárásálló tömítésnek köszönhetően optimálisan tömítettek. 

Ha a kapu zárva van, a feltolásvédelem automatikusan beugrik a vezetősín ütközőjébe, így azonnal erősen reteszel és véd a feltolással szemben. Ez a szabadalmaztatott kapureteszelés mechanikusan működik, ezért áramellátás nélkül is hatásos marad.

A hőszigetelt LPU-kapu a lehető legjobb szigetelést kínálja. A lamella U=0,5 W/m2K, a kapulap U=0,5 W/m2K hőátbocsátási tényezőjű. Emellett a 42 mm-es erős lamella gondoskodik a nagyfokú stabilitásról és a halk működésről.

A lamellák kiemelkedő hanggátlása révén az utcai forgalom zaja (kb. 80 dB(A)) a szobai hangerőre (kb. 55 dB(A)) csökken. A garázskapu a külső oldalon fehér színű, Woodgrain felületű, a belső oldalon horganyzott.

Az öregedésálló, 4 cm magas, műanyag tokláb körbefogja a tokot a rozsdásodás által veszélyeztetett tartományban és tartósan megvédi azt a lehetséges korróziótól. Ez hosszú távú és hatékony védelmet nyújt, még tartós ázás esetén is. A kapu aljzattömítésével együtt a tokláb optikailag is jó lezárást képez, kiegyenlíti az apróbb egyenetlenségeket is.

A mindkét oldalon dupla húzórugóval és dupla bowdennel ellátott Hörmann szekcionáltkapuk meggátolják a kapulap lezuhanását. A szabadalmaztatott "rugó a rugóban" rendszernek köszönhetően az eltört rugó nem repülhet el, így senkit nem sérthet meg.

Beállítható, szabadalmaztatott futógörgők, stabil görgőtartók és biztonsági futósínek akadályozzák meg a kisiklást. Így a kapulap biztonságosan helyezkedik el a mennyezet alatt.

A kaputagok egyedülálló alakjának köszönhetően nincsenek becsípődési helyek, sem a lamellák között, sem a forgópántoknál. Ezt a biztonságos ujjbecsípődés-védelmet csak a Hörmann kínálja.

Az LPU-kapulamellák olyan stabilak, hogy a kapu akár 120 km/h-s, orkán erejű szélerősséget is kibír. A garázs a viharos esővel szemben is jól védett, hiszen a tok és a kapulap között körbefutó, valamint az egyes lamellák közötti tömítéseknek köszönhetően a zárt kapun az eső sem tud behatolni.

A Hörmann szekcionált kapuk önmagukban és motorral együtt is megfelelnek az EN 13241-1 Európai Szabvány magas szintű biztonsági követelményeinek.

Szállítási súly (kg)
104.500000
Csomagolási térfogat
0.500000
Régi cikkszám
66668242
EAN
4005954061776
nyílásmód
szekcionált
kötelező jótállás (év)
3
magasság (cm)
200
szélesség (cm)
250
anyaga
acél
színe
fehér
súly (kg)
104,5
vastagság (cm)
4,2
tartozékok
fogantyú, ProLift meghajtás, vezetősín, 2 db távirányító
Termék típusa
szekcionált garázskapu
Márka
HÖRMANN
Termékjellemző
színe - fehér
Termékcsalád
RENOMATIC LIGHT PROLIFT
Szállítási hosszúság (cm)
250,00
Szállítási szélesség (cm)
10.000000
Szállítási magasság (cm)
200,00

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező