GROHE SENSE SET - kezdőkészlet

Cikkszám
66589769
  • Érzékeli a csőtörést
  • AquaBlock vízlezárási rendszer
  • Jelzi a mikroszivárgást
  • Érzékeli a szokatlan vízfogyasztást
  • Észleli a fagyveszélyt
  • A vízfogyasztás pontos nyomon követése
A termék nem kapható.

Termékleírás

A GROHE Sense szett az egész lakás vízkár elleni védelméről gondoskodik. A hét minden napján, 24 órában érzékel, riaszt és elzár! 

A GROHE Sense szett tartalma: GROHE SENSE vízérzékelő + GROHE SENSE GUARD vízrendszervezérlő.

A GROHE ONDUS applikáció okostelefonra történő letöltésével, az instrukciók követésével egyszerűen megoldható az otthonvédelem. Vezeték nélküli hálózatra (internet, WiFi) csatalakoztatva a GROHE ONDUS alkalmazáson keresztül (Grohe Ondus iOSGrohe Ondus Android) jelez és értesítést küld a mobilkészülékre. A felhasználók köre rugalmasan beállítható.

A GROHE Sense Guard vízrendszervezérlő méri a víz áramlását, a nyomást és a hőmérsékletet. Telepítéséhez érdemes igénybe venni szakember segítségét. Vízvezeték-szerelők számára ez egyszerű és rövid feladat: nagyjából egy órányi munka alatt otthona védetté válik a csőtörésekkel és a szivárgásokkal szemben.

Csőtörés esetén az AquaBlock funkciónak köszönhetően automatikusan egy szelep elzárásával lekapcsolja a vízellátást és a GROHE ONDUS alkalmazáson keresztül figyelmeztetést küld az internetre csatlakoztatott okostelefonra.

Az AquaAlarm szituációfüggő riasztást küld villogó vörös fénnyel, sípoló hangjelzéssel, illetve mobiltelefonos értesítésen vagy e-mailen keresztül.

Az AquaIQ öntanító algoritmus gondoskodik arról, hogy mindegyik riasztás és tevékenység pontosan igazodjon az adott háztartási fogyasztáshoz.

A GROHE SENSE vízérzékelő a gyakran használt helyiségekben és a szem előtt lévő helyeken is esztétikusan beleolvad a környezetbe.

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

Specifikációk

EAN
2066589769002 4005176412066
súly (kg)
2,655
magasság (cm)
9,5
hossz (cm)
20,5
szélesség (cm)
3,5
Termék típusa
kezdőkészlet
Márka
GROHE
Termékcsalád
SENSE

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező