1. WISENT - keverőszár készlet (2db)
  4 290 Ft 
  Részletek
 2. ALPHA TOOLS - festék- és habarcskeverő szár (90mm)
  890 Ft 
  Részletek
 3. TOOLSON - keverőszár szett (2db)
  9 990 Ft 
  Részletek
 4. COLLOMIX - festék- és habarcskeverő szár menetes csatlakozó (1/2")
  3 190 Ft 
  Részletek
 5. COLLOMIX WK 120 - festék- és habarcskeverő szár
  8 590 Ft 
  Részletek
 6. COLLOMIX - festék- és habarcskeverő szár SDS+ adapter (1/2")
  4 790 Ft 
  Részletek
 7. WISENT - festék- és habarcskeverő szár
  2 790 Ft 
  Részletek
 8. ALPHA TOOLS - festék- és habarcskeverő szár (100mm)
  1 790 Ft 
  Részletek
 9. COLLOMIX WK 140 - festék- és habarcskeverő szár
  9 690 Ft 
  Részletek
 10. COLLOMIX WK 70 - habarcskeverő szár
  3 190 Ft 
  Részletek
 11. COLLOMIX FM 60 S - festékkeverő szár
  3 190 Ft 
  Részletek
 12. COLLOMIX MK 140 - festék- és habarcskeverő szár
  10 990 Ft 
  Részletek
 13. COLLOMIX WK 100 S - habarcskeverő szár
  6 490 Ft 
  Részletek
 14. COLLOMIX FM 100 S - festékkeverő szár
  4 290 Ft 
  Részletek
 15. COLLOMIX WK 120 S - habarcskeverő
  7 490 Ft 
  Részletek
 16. WISENT UR 60 S - festékkeverő szár
  2 090 Ft 
  Részletek
 17. COLLOMIX FM 80 S - festékkeverő szár
  3 190 Ft 
  Részletek
 18. WISENT UR 80 S - festékkeverő szár
  2 890 Ft 
  Részletek
 19. WISENT UR 100 S - festékkeverő szár
  3 790 Ft 
  Részletek
 20. WISENT UR 120 S - festékkeverő szár
  4 290 Ft 
  Részletek
 21. COLLOMIX MK 120 - festék- és habarcskeverő szár
  9 990 Ft 
  Részletek
 22. COLLOMIX FM 120S - festékkeverő szár
  6 490 Ft 
  Részletek
 23. COLLOMIX WK 90 - festék- és habarcskeverő szár
  4 290 Ft 
  Részletek
Emelkedő irány beállítása

Keverőgép-tartozékok

Az építkezések fontos eszköze a festék- és habarcskeverő gép, arról azonban ritkábban esik szó, ezek a készülékek használhatatlanok lennének megfelelő keverőszárak nélkül.

A keverőgépek kisebb mennyiségű habarcs, festék, gipsz, csemperagasztó és más építkezési alapanyag keverése során nyújtanak tökéletes megoldást. Érdemes megismerni őket, hiszen a segítségükkel megszabadulunk a fárasztó és időigényes, kézi keverés terhétől! Ráadásul a gépesített módszer alaposabb munkavégzést tesz lehetővé, nem kell attól tartanunk, hogy a kevert massza csomós marad. Mivel a keverőgépek kifejezetten nagy teljesítménnyel és nyomatékkal rendelkeznek, így alkalmasak akár a nagyobb sűrűségű anyagok keverésére is. A segítségükkel egy perc alatt elvégezhetjük azt a munkát, ami kézi keveréssel sokkal hosszabb időt venne igénybe.

Mielőtt rátérnénk a keverőgép-tartozékok ismertetésére, érdemes elmondani, hogy a neves gyártók gépei kiváló választást jelentenek lakossági és kisipari felhasználás során, ugyanakkor érdemes figyelmet fordítanunk arra, milyen maga a meghajtó gép. A legtöbb készülék több sebességfokozattal rendelkezik, így könnyedén megválaszthatjuk a feladatnak leginkább megfelelő forgási sebességet. Amennyiben a szóban forgó festék- vagy habarcskeverő gép fordulatszám-szabályozóval rendelkezik, pontosan megválasztható a kívánt keverési sebesség. Minél nagyobb a kevert anyag sűrűsége, annál erősebben kell tartanunk a markolatot annak érdekében, hogy a keverőszárak megfelelő keverést végezzenek. Ha komolyabb elvárásokat támasztunk a keverőgéppel szemben, illetve rendszeresen szeretnénk használni, abban az esetben érdemes előnyben részesíteni a gumírozott fogantyúkkal rendelkező gépeket. Szerencsére, ma már a legtöbb habarcskeverő megfelel ennek a feltételnek.

Ha szemügyre vesszük a BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában található keverőgép-tartozékokat, illetve festék- és habarcskeverő szárakat, azt fogjuk tapasztalni, hogy a különböző termékek első ránézésre rendkívül hasonlók, csak kisebb formai eltérést mutatnak. Mégis rendelkeznek néhány olyan tulajdonsággal, amire érdemes kiemelt figyelmet fordítanunk. Egyes keverőszárak széles lapáttal rendelkeznek, ezek kifejezetten hatékony keverést képesek biztosítani akár ragasztók, vakolatok, töltőanyagok és epoxigyanta feldolgozása során is.

Természetesen, felvetődik a kérdés, milyen tulajdonságokat vegyünk még szemügyre, ha a számunkra ideális keverőszárat szeretnénk megvásárolni. Általánosságban elmondható, hogy nem létezik ideális választás, hiszen bizonyos esetekben a szélesebb lapátok, máskor a hosszabb szár a kívánatos. Emiatt érdemes legalább kétféle szárat vásárolni; egy vékonyabb és egy vastagabb lapáttal rendelkezőt, de egy kifejezetten hosszú szár is jó szolgálatot tehet. Nagyon fontos szem előtt tartani a szerszámbefogó nagyságát is, hiszen ez határozza meg, hogy a kiszemelt szárat milyen gépek esetén használhatjuk.

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában megtalálhatjuk azokat a festék- és habarcskeverő szárakat, amelyek ideálisak lehetnek számunkra, illetve tökéletes megoldást kínálnak a munkálatok során.

Card logos