Mérő- és keresőműszer tartozékok

Megtekintés Rács Lista

5 tétel(ek)

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

5 tétel(ek)

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

MÉRŐ- ÉS KERESŐMŰSZER TARTOZÉKOK

A különböző mérő- és keresőműszerek nagymértékben megkönnyítik a dolgunkat, különösen abban az esetben, ha megfelelő tartozékok állnak rendelkezésünkre. A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában különböző digitális mérő- és keresőműszereket találunk, amelyek használatát professzionális állványok tehetik pontosabbá és komfortosabbá.

Mindenekelőtt érdemes megismerni azokat a mérőműszereket, amelyek kiváló feltételeket és lehetőségeket biztosítanak a mérések során. A szintezők tökéletes mérést szolgáltatnak gyakorlatilag bármilyen terepen. Ezek a kiváló mérőműszerek nagy segítséget jelentenek az építészetben és az építőiparban, akármilyen szintezési feladatot kell elvégezni. A mérőműszerek között, természetesen, meg kell említeni az úgynevezett kereszt- és vonallézereket is. Az ilyen eszközök elsősorban vízszintes és függőleges lézervonalak rajzolására alkalmasak, amelyeket támpontként alkalmazhatunk a munkálatok során. Érdemes azt is elmondani, hogy a korszerű mérőeszközök rendszerint automatikus kalibrálással rendelkeznek, vagyis nekünk nem kell kézi módszerekkel beállítani az eszközt annak érdekében, hogy a mérés pontos legyen. A kereszt- és vonallézerek széleskörűen használható digitális mérőeszközök, amelyek számos mérési feladat esetén segítséget jelentenek. Gondoljunk akár a legegyszerűbb dologra… Ha tapétázni szeretnénk, ha falicsempét szeretnénk felragasztani, ha egy polcot szeretnénk felfúrni a falra, az ilyen eszközök remek szolgálatot tesznek. Mindezek persze nem indokolják egy professzionális mérőműszer és egy professzionális állvány megvásárlását, azonban ki kell hangsúlyozni, hogy ezek az eszközök kisipari és ipari felhasználás során is megállják a helyüket. Érdemes tehát megismerni a mérő- és keresőműszerek felhasználási területeit, hiszen csak így dönthetjük el, hogy szükségünk van-e rájuk, illetve szükségünk van-e olyan tartozékokra, amelyek még könnyebbé és még pontosabbá képesek tenni a munkánkat. A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában található eszközök képesek megfelelni a magas minőségi elvárásoknak is.

De mit is kell tudni valójában a professzionális állványról, ami különböző mérő- és keresőműszerekkel együtt használható? Az állvány elsődleges feladata, hogy megkönnyítse a munkánkat, minden pillanatban stabil pozíciót biztosítson a műszer számára. Fontos, hogy az állvány kifejezetten kis súllyal rendelkezzen, hiszen így könnyen mozgatható, áthelyezhető és szállítható. A professzionális állványok rendszerint alumíniumból készülnek, hiszen ez az anyag rendkívül könnyű, mégis tartós, ráadásul ellenáll a korróziós hatásoknak, emiatt bátran használhatjuk őket akár nedves és párás környezetben is. Egyes típusok szelencés libellával rendelkeznek annak érdekében, hogy még pontosabb mérést tegyenek lehetővé a műszer számára.

Ha olyan állványt szeretnénk választani, ami különböző körülmények között optimalizált munkavégzést képes biztosítani számunkra, akkor keressük a neves gyártók termékeit. A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában megtalálhatjuk azokat a megoldásokat, amelyekre szükségünk van.