FABRO PROTECT - vízlepergető impregnáló (5L)

Cikkszám
29694392
  • Vakolatra és téglára
  • Láthatatlan védőréteg
  • Javítja a vízszigetelő képességet
  • Csökkenti a felület szennyeződését
  • Meggátolja az alga- és a gombaképződést
  • Páraáteresztő
  • 30 m2-es felületre
9 190 Ft/darab

Rakodást nem tartalmaz. Szállítási idő, a rendelés leadását követően, telefonos egyeztetés alapján. A végösszeg nem tartalmazza az esetleges göngyöleg betétdíját!

Áruházi átvétel

Tájékoztató jellegű készletinformáció

  Készlet Szállítás Helyszíni átvétel Helyszini vásárlás
Webshop raktár - Csepel BSZL 1
Szigetszentmiklósi Szakáruház 1
Maglódi Szakáruház 6
Dunakeszi Szakáruház 13

Termékleírás

FABRO PROTECT vakolat- és téglaimpregnáló szer kiváló vízlepergető képességgel bír. Számos ásványi felületen alkalmazható, pl. mészhomoktégla, ásványi alapú nedvszívó vakolatok, hagyományos tégla. A kezelt felület vízlepergetővé válik, miközben az építőanyag eredeti páraáteresztő képessége nem változik. Használatával elkerülhetőek a nedvesség okozta károk (koszolódás, fagyás, repedés, mállás, mészkivirágzás, penészesedés, algásodás, mohásodás).

Eredeti, zárt edényben 0-30 ºC között, legalább 224 hónapig eltartható a címkén feltüntetett dátumtól számítva. Tárolás alatt felszíni krémesedés jelentkezhet, de ez rövid idejű rázással vagy keveréssel megszüntethető, a termék minőségét nem befolyásolja.

Felhasználás előtt a következőkre kell figyelni:

A kezelendő felület tiszta és szemre száraz legyen! Az anyagot csapadékmentes időben, +10 ºC fölött szabad felhasználni. Az impregnálással konzerváljuk az építőanyag felszínét, ezért ha koszos felületre hordjuk fel az anyagot, úgy a szennyeződés később a felszín károsodása nélkül nem, vagy csak nehezen távolítható el!

A szert ecsettel, teddy hengerrel, szivaccsal vagy locsolással lehet a kezelendő felületre felhordani. Mindig legalább 2 rétegben kell alkalmazni, „nedves a nedvesre” eljárással (az első réteg ne száradjon meg a második réteg felhordása előtt!) Alkalmazható mártással is, de az ily módon kezelt építőanyag később csak speciális tapadóhidakkal ragasztható! 

Amennyiben fugázott felületet kívánunk impregnálni, úgy a fugázást is kezeljük le a szerrel, így az is vízlepergetővé válik. A teljes vízlepergető képesség 24 óra – 1 hét elteltével alakul ki.

Figyelem: a kezelendő felület nem lehet átforrósodva! Használat előtt mindig végezzünk próbakezelést egy nem látható helyen!

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

További ajánlataink

Specifikációk

Szállítási súly (kg) 2
5.000000
Csomagolási térfogat
0.006960
Régi cikkszám
66213323
EAN
5999557870158 5999557871025
súly (kg)
5
űrtartalom (L)
5
Termék típusa
vízlepergető impregnáló
Márka
FABRO
Termékcsalád
PROTECT
Szállítási súly (kg)
5.000000
Szállítási hosszúság (cm)
20.000000
Szállítási szélesség (cm)
12.000000
Szállítási magasság (cm)
29.000000

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező