Építés

Megtekintés Rács Lista

1-9/2179 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-9/2179 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

ÉPÍTÉS

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában az „Építés” címszó alatt építési anyagokat, kertépítéshez szükséges eszközöket, szárazépítészeti kellékeket, térburkolókat, lépcsőkhöz és korlátokhoz szükséges elemeket, tető- és tetőszigetelési termékeket, hőszigetelőket, vakolatokat, faanyagokat és vízszigeteléshez szükséges eszközöket tudunk vásárolni.

Akár egészen kis területről van szó, vagy nagy kertről, a lényeg nem a méret, hanem az, hogy egy olyan területet rendezzünk kertté, ahol mindenki jól érzi magát. Ha van egy vagy két négyzetméternyi területünk, amit megműveltünk, az már kert. Aztán általunk persze mindenkié egy kicsit, aki látja, vagy használja és élvezi. Ha még nincs kertünk, tervezés, szervezés és számolás kell, hogy megelőzze a kellékek vásárlását. A vásárlásra legjobb hely számunkra a BAUHAUS szakáruház és webshop, mivel itt a kertépítéshez térelválasztókat, belátásvédőket, beton-, kő-, fa- és fémkerítéseket, drótkerítést és szögesdrótot, oszloptartókat, kerti tavakat és kerti szegélyeket tudunk beszerezni.

A kínálat jelentős részét képezik az építési anyagok és szárazépítészeti kellékek. Fa, kő, beton, vasbeton, tégla, acél, műanyag: ezek mindegyike olyan anyag, amelyeket használnak mind a mély- mind a magasépítés során. Olyan tulajdonságokkal kell, hogy rendelkezzen az építési anyag, ami teherbíró, tartós és stabil. Az agyag színe, fénye, külső kinézete másodlagos az előző ismérvekhez képest.

Kiváló térburkolók közül is kiválaszthatjuk a nekünk leginkább tetszőket. A térkő, járdalap, teraszburkoló, pázsitrács mellett kiváló minőségű dekorköveket, szegélyeket is vásárolhatunk.

A két- vagy többszintes lakásokban lépcsőre is gondolnunk kell. Bármilyen lépcsőt is szeretnénk, az alapvető biztonsági és műszaki, valamint kényelmi szabályok fontosak, be kell tartani azokat!

A lépcsőfoknak legalább 80 centiméter szélesnek kell lennie, fontos a biztonság érdekében, hogy miután felértünk a lépcsőn, ne verjük bele fejünket a mennyezetbe, vagyis az átjárási magasság sehol sem lehet kevesebb 220 centiméternél, a lépcsőfokok ajánlott magassága 16-18 centiméter körül legyen!

Mindezeket az előírásokat figyelembe kell venni, amikor válogatni és vásárolni kezdünk a gazdag kínálatból!

Régebben nem voltak ekkora viharok, azonban ma már igen szélsőséges időjárási viszonyokkal kell szembenéznünk a klímaváltozásnak köszönhetően. E tényt figyelembe kell vennünk akkor is, amikor a tetőt tervezzük házunkra. Persze, az időjárás hatásait mindig szem előtt kell tartani, amikor tetőt tervezünk, de most még hangsúlyosabb, mint évtizedekkel ezelőtt. A tetőszerkezet kialakítását egyébként is gondosan meg kell tervezni a balesetek elkerülése és a tartósság érdekében.

Tető és tetőszigetelési terveinket is bátran meg tudjuk valósítani a BAUHAUS szakáruházak és webshop segítségével. Zsindelyeket, alátétlemezeket, légkamrás lapokat és kiegészítőket, hullámlemezt, trapézlemezt és azok tartozékait, valamint fémtetőket és tetőszigetelési anyagokat nagy választékban tudunk beszerezni.

Hőszigeteléshez és vakoláshoz is mindent meg tudunk vásárolni, amire szükségünk van. Itt találhatunk hőszigetelő lapokat és tekercseket, emellett hőszigetelő rendszereket, gipsz- és cementvakolatokat, műgyantás vakolatot, valamint hőszigetelő adalékokat és a munka lefolytatásához szükséges mindenféle szerszámot.

Faanyagok gazdag választéka is itt található, mint tudjuk, a természetes anyagok jelenléte otthonossá, természetessé és élhetővé teszi a lakóteret. Faléceket, gerendákat, falapokat, de rétegelt lemezeket, farostlemezeket és OSB lapokat is itt tudunk vásárolni.