CEMIX EUROSAN FP - simítóvakolat (25kg)

Cikkszám
66801357
  • Fehér színű
  • Jó páraáteresztő képességű
  • Víztaszító
  • Nagy szilárdságú
3 690 Ft/db 148 Ft/kg

Áruházi átvétel

Termékleírás

Ez a simítóvakolat gyárilag előkevert szárazhabarcs, amelyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt, vízzel kell összekeverni. Fehércement és mész kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.

Az Eurosan FP simítóvakolat új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok falazatainak páraáteresztő, simító vakolata, amelyet Eurosan kézi vagy gépi alapvakolatokra hordhatunk fel. Az ilyen módon elkészített felület csak páraáteresztő festékkel festhető.

Az Eurosan FP simítóvakolatot csak olyan alapfelületekre hordjuk fel, amelyek megfelelő szilárdságúak, por- és szennyeződésmentesek! Ha Eurosan EP szárítóvakolatot, a WTA Eurosan OP felsővakolatot vagy Eurosan TP trasszvakolatot simítóvakolataként használjuk, akkor azok száradása után, de legkésőbb a felhordásuk után egy héten belül hordjuk fel. 

Az Eurosan FP simítóvakolatot az építkezés helyszínén keverjük össze vízzel. Keverése történhet betonkeverőben, horizontális keverővel (pl. PFT HM24), esetenként keverőgéppel (megfelelő keverőszárat használva) vagy kézzel. Felhordása glettvassal, +5 °C és +25 °C közötti hőmérsékleten ajánlott. A javasolt rétegvastagságot az alapvakolat felületének minősége szabja meg. Amennyiben teljesen sima felület kialakítása az igény, akkor a felhordott simítóhabarcsot szivacsos dörzsölővel egyenletesen eldolgozzuk, majd a felületet átgletteljük.

Leírás megjelenítése Leírás elrejtése

További ajánlataink

Specifikációk

EAN
2066801357000 5991121043869
kiadóssága (kg/m2)
11/cm
hossz (cm)
45
magasság (cm)
26
szemcseméret (mm)
1,2
száradási idő (h)
24
vakolat típusa
homlokzati
szélesség (cm)
11
súly (kg)
25
Termék típusa
vakolat - simító
Márka
CEMIX
Termékcsalád
EUROSAN

Kérdések és válaszok

Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez.

Kérdezzen az eladótól

* kitöltése kötelező