Áruházaink 2023.10.23. Hétőn ZÁRVA tartanak.

Tekintsd meg kiemelt ajánlatainkat!

Beltéri üveges ajtólap

Megtekintés Rács Lista

10-18/57 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

10-18/57 termék

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista
Növekvő sorrendbe Csökkenő sorrendbe

BELTÉRI ÜVEGES AJTÓLAPOK

A beltéri üveges ajtólapok nagyszerű választást jelenthetnek, ha igényes és stílusos megoldást keresünk a helyiségeink elválasztására.

Az üveges ajtólapoknak köszönhetően plusz fényt juttathatunk a helyiségekbe, így nagyszerű szolgálatot tesznek minden olyan esetben, amikor a természetes fény mennyisége máskülönben nem lenne elegendő. Érdemes tehát megismerni az ilyen típusú nyílászárókat…

Ha nem üveges beltéri ajtólapot választunk, abban az esetben természetes fény csakis az ablakon keresztül juthat be a helyiségbe. Persze ez sok esetben elegendő, legalábbis akkor, ha a helyiség keleti vagy déli tájolású, magasabb szinten helyezkedik el, nincsenek terebélyes fák a ház előtt. Ugyanakkor nem túlzás azt állítani, hogy természetes fényből soha nem elég, ezért törekszünk arra, hogy minél többet juttassunk az otthonunkba; választhatunk kicsivel nagyobb ablakokat, ám ez már meglévő épület esetén nem egyszerű dolog. Ráadásul azt sem szabad elfelejteni, hogy a nagy üvegfelületek gyengítik a lakás hőszigetelését. Kézenfekvő megoldás, hogy beltéri üveges ajtólapok segítségével javítsuk a lakásunk benapozottságát. Ugyanakkor el kell mondani, hogy a különböző savmart és árnyékolt üvegek csökkenthetik a beáramló fény mennyiségét, viszont ezek biztosítják az egyes helyiségek intimitását; gondoljunk a fürdőszobákra vagy a hálószobákra! A személyes igényeinkről ne feledkezzünk meg, ha üveges ajtólapot és ajtóüveget választunk!

A gyártók, természetesen, jól ismerik a vásárlói igényeket, ezért nagyon sok modellt üveges vagy üveghelyes változatban is biztosítanak a vásárlók számára, vagyis a kínálat kifejezetten széles ebben a kategóriában is. Könnyedén megtalálhatjuk az igényeinknek és ízlésünknek megfelelő változatokat.

Ha a beltéri üveges ajtólapok mellett döntöttünk, további kérdésekre kell választ adnunk. Az egyik fontos eldöntendő kérdés, milyen anyagból készüljön maga az ajtó. Két változat tekinthető igazán elterjedtnek; ezek az úgynevezett dekorfóliás és a CPL fóliás ajtók. A dekorfóliás ajtók kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek, így mindenképpen érdemes alaposabban is megismerkedni velük. Ezeket az ajtókat korszerű szabványoknak megfelelően gyártják, ami önmagában a minőség garanciájaként értelmezhető. A dekorajtók elsősorban akkor nyújtanak ideális választást, ha jó áron szeretnénk hosszú élettartamot biztosító ajtót vásárolni, emellett azt is érdemes megemlíteni, hogy kifejezetten széles szín- és mintaválaszték áll rendelkezésre belőlük. A CPL beltéri ajtók hasonlóan néznek ki, mint a dekorfóliás változatok. Tulajdonképpen a CPL is egyfajta fóliaréteg, a legfőbb különbséget a strapabírás és a karcállóság jelenti. A CPL beltéri ajtók fóliája lényegesen vastagabb és ellenállóbb anyagból készül. Ha kicsit közelebbről megvizsgáljuk a felületet, láthatjuk és érezhetjük is a különbséget. Ha fokozott karcállóságra van szükség, a CPL ajtók tökéletes választást jelentenek. Ugyanakkor azt is érdemes tudni velük kapcsolatban, hogy a vastagabb és merevebb erős fólia miatt ezek az ajtók nem tartalmazhatnak szögben záródó díszítéseket és marásmintákat.

A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatában beltéri üveges ajtók széles kínálatával találkozunk, ezért könnyedén megtalálhatjuk az ízlésünknek és igényeinknek leginkább megfelelő típusokat.