elektromos gépek szakembereknek 1898 óta

Termékcsaládunk a forradalmi PRO 18V akkumulátorrendszer köré épült, amely minden eszköz alkalmazáshoz hozzáférést biztosít, amire a profi szakembereknek szüksége lehet. A PRO 18V a lehető legnagyobb szabadságot és rugalmasságot, valamint az AEG védjegyévé vált teljesítményt nyújtja.

120 éve állunk a szakemberek rendelkezésére.

Az AEG bejegyzett védjegy, amelyet az AB Electrolux licence alatt használunk.


A szakértők bíznak a PRO 18V technológiában. Sokoldalú alkalmazások felszabadítása az iparágakon keresztül - a forradalmian új akkumulátorrendszer új teljesítményszintet, erőt és hosszú élettartamot kínál az akkumulátoros eszközökben.

HÁRMAS VÉDELEM

Az AEG Powertools lítium-ion technológiája erőteljes megoldásokat nyújt a mai professzionális felhasználók számára, igényeinek széles skálájára és a legnehezebb körülmények között is megbízható teljesítményt biztosít.

EGYEDI CELLAFIGYELÉS

A lítium-ion technológia eltérő sebességű egyedi töltést és kisütést kínál az egyes cellák számára a maximális élettartam érdekében.

ELEKTRONIKUS VÉDELEM

Automatikusan kikapcsol, ha túlzott áramerősség veszélyezteti az akkumulátort és a gépet. A hőkioldó védi az akkumulátort a magas hőmérséklettel szemben, valamint védi az egyes cellákat a túlzott lemerüléstől.

TERMIKUS TÚLTERHELÉS VÉDELEM

Az AEG Pro lítium-ion technológiája véd a túlmelegedéstől, valamint testreszabott, egyedi cella fel- és letöltést kínál a maximális cellaélettartam érdekében.

pro 18v brushless TECHNOLÓGIA

 

 

FÁRADHATATLAN ERŐ

A kompakt, négypólusú, szénkefe nélküli motor erős NEODYNIUM mágnesekkel biztosítja a fáradhatatlan erőt és tartósságot.

 

 

INTELLIGENS ELEKTRONIKA

A CORETEK intelligens elektronika a szerszám teljesítményét, valamint a Pro lítiuminonos telep és a PROFLUX motor közötti kommunikációt állandóan figyelve biztosítja az állandó sebességet és erőt.

 

 

 

MEGÁLLÍTHATATLAN MŰKÖDÉSI IDŐ

Az AEG Pro lítium-ion technika a legszélsőségesebb körülmények között is lehetővé teszi a munkát -18 °C és +50 °C között. A nagy igénybevétel során a háromszoros védelem és a különálló cellafigyelés gondoskodik a túlterhelés és túlmelegedés megelőzéséről.

Ezek az alapvető technológiák úgy épülnek fel, hogy páratlan teljesítményt, páratlan futamidőt,

működési időt kínáljanak a szakiparosoknak, illetve, hogy külön válasszák az AEG PRO18V szénkefe nélküli

gépeit minden más konkurencia terméktől.